Ha neked is fontos, hogy a kozmetikumaidban lévő értékes hatóanyagok a bőr minél mélyebb rétegeibe eljussanak és ott kifejtsék jótékony hatásaikat, minden bizonnyal rendszeresen használsz bőrradírt. Vagy mégsem? Akkor épp itt az ideje, hogy ezen változtass!

Az arc- és testradírok eltávolítják a bőrfelszínről az elhalt hámsejteket, így szabaddá teszik az utat a radírozás után használt arcápolókban lévő összetevők számára. Ez különösen csodás hír akkor, ha tudatosan választasz a szépségápolás terén is, és 100% természetes natúrkozmetikumokat használsz a szintetikus bőrápolók helyett. Tudtad, hogy a Schüssler mélyhidratáló arcradír előállítása során egy itthon sosem látott technológiát használunk azért, hogy az arctisztítás egyszerre alapos és kíméletes legyen?

 
MI A BŐRRADÍR FUNKCIÓJA?

  • A bőrradír az elhalt hámsejtek mellett a különböző szennyeződéseket is eltávolítja az arcról, használatát követően szemmel láthatóan fellélegzik, és tisztábbá válik.
  • A bőrradírozás felkészíti a bőrt arra, hogy minél nagyobb mennyiségben magába szívhassa a felvitt szérumokat, elixíreket, hidratáló vagy anti-aging krémeket, amelyek így intenzívebben fejthetik ki a hatásukat. 
  • A rendszeres radírozás a mélyrehatóbb ápolás mellett abban is segít, hogy a bőr tapintása puhává, színe pedig egyenletessé váljon, búcsút intve az érdes és száraz területeknek. 
  • Ha rendszeresen használsz bőrradírt, a sminked is szebben fog mutatni és nagy valószínűséggel tartósabb is lesz, hiszen egészen más alapokra viszed fel így a dekorkozmetikumokat. 
  • A bőrradírozás (arcon és testen egyaránt) segít abban is, hogy a bőrszíned élénkebb legyen: egyrészt azért, mert az apró tisztítógyöngyök finoman átmasszírozzák a bőrt és fokozzák a mikrokeringést, aminek köszönhetően a sejtek több tápanyaghoz és oxigénhez juthatnak, ez pedig a bőr színén is meglátszik. Másrészt a radírozás a foltmentes barnuláshoz is nagyban hozzájárul, ami nem csak nyáron aktuális, hanem télen is, ha például síelni indulsz

 
RADÍROZZ OKOSAN! 

Tudtad, hogy a bőrradír egyáltalán nem újkeletű találmány? Már az ókori görögök is rájöttek arra, hogy a bőrradír használata jótékony hatású – ahhoz, hogy a bőrük kellően puha és szép legyen, tengeri homokot használtak, az elhalt hámsejteket így “csiszolták le” az arcukról és a testükről. Az idő múlásával egyre több olyan természetes összetevőt fedeztek fel, amelyek beváltak a bőrradírokban, ezzel párhuzamosan persze a szintetikus – vagyis kerülendő! – alkotóelemek is szép számmal gyarapodtak. A nagy kérdés az, hogy döntesz: szerinted melyik a legjobb bőrradír? A 100% természetes bőrradírt nyugodtan használhatod arcra és testre egyaránt, hiszen nem teszel vele rosszat sem a bőrödnek, sem környezetnek!
 
bőrradírokat három nagy nagy csoportra oszthatjuk, amelyekről érdemes többet tudnod, egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy melyiket részesíted előnyben:
 

  1. Az úgynevezett mechanikai radírok előállítása során rengeteg féle dörzsanyag kerülhet a termékbe, ilyen például a kukorica őrlemény, a cellulóz, a barna cukor, a kovaföld, a finomra őrölt magok vagy polietilén golyócskák – és a sort még hosszan folytathatnánk. 
  2. Amikor valamilyen kémiai peelinget használsz, legtöbbször a gyümölcssavak erejét veted be a tisztításhoz, közülük a citrom- és az almasav örvend a legnagyobb népszerűségnek, de ezek mellett tejsav, glikolsav és szalicilsav is kerülhet a termékbe.
  3. A biológiai peelingek proteáz enzimeket tartalmaznak. Ezek bontják a bőr felszíni fehérjéit és minden bőrtípusnál biztonsággal alkalmazhatók, ez az arctisztítás legkíméletesebb módja. A biológiai peeling előállításához többnyire növényi enzimeket használnak, amelyek az eltömődött pórusokat is kitisztítják. Ez a bőrradír pattanásos bőrre is kifejezetten ajánlott, és az érzékeny bőrűeknek sem kell lemondani a használatáról.

A SCHÜSSLER BŐRRADÍR EGY MECHANIKAI PEELING CELLULÓZ SZEMCSÉKKEL


Termékpalettánkban a kezdetektől fogva nagy népszerűségnek örvend a bőrradír, ezért is tartottuk fontosnak, hogy tovább tökéletesítsük és modern technológiával állítsuk elő a Schüssler mélyhidratáló arcradírt, hogy továbbra is kíméletesen, ám a megszokottnál is nagyobb hatékonysággal radírozhasd otthon a bőrödet! 
 
Így esett a választásunk a Sucragel® AOF hatóanyagra, ami finoman lekerekített cellulóz szemcsékkel teszi a dolgát, anélkül, hogy megsértené a bőr felső rétegét. A korszerű és teljes mértékben környezetbarát dörzsanyag kétféle cellulóz szemcsét tartalmaz, ez a high-tech kombináció felülmúlja az összes mechanikai peelinget! 
 
Az apró cellulózgömböcskék másik különlegessége, hogy vízzel érintkezve tejszerű emulzíóvá alakulnak, így igazán gyengéden tisztítanak. A mélyhidratáló hatású Nr. 8-as Schüssler só továbbra sem hiányzik a bőrradírunkból, így használata során az arcodat a mélyebb rétegekben is hidratálja és regenerálja!

leviola etrend kiegeszito kapszula 90 db

LeViola© étrend-kiegészítő kapszula 90 db

LeViola© Gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula 90 db LeViola az ízületek doktora Oszvald Marika, ...

9.990,00 Ft


A BŐRRADÍR HASZNÁLATA

 
Sokan gondolják azt, hogy a rendszeres bőrradírozásnak csak tavasszal és nyáron van helye a szépségápolásban, ez azonban tévedés: ha ősszel és télen leszoksz az arcbőr radírozásáról, egy idő után fakóvá, érdes tapintásúvá válhat a bőröd, amit heti 1-2 bőrradírozással meg lehet előzni!
 
A bőrradír használata arcon: tisztítsd meg az arcodat, hogy eltávolítsd róla a sminket, a nap során rátapadt szennyeződést vagy az éjszakai krém maradványait, majd a még kissé nedves bőrre vidd fel a kíméletesen tisztító Schüssler mélyhidratáló arcradírt! Nem kell erősen dörzsölni, elég, ha finom mozdulatokkal oszlatod el a bőrödön, és gyengéden masszírozod 1-2 percen keresztül. Ezután öblítsd le, és használd kedvenc Schüssler arcápolódat!
 
 A bőrradír használata testen: a legjobb, ha zuhanyozás közben kerítesz sort a testradírozásra, hiszen a bőrradírt nedves bőrre kell felvinni. Az olyan kiszáradásra hajlamos részeken, mint a könyök, a térd vagy a sarok, hetente akár 2-3-szor is ajánlott a radírozás! Miután finoman átmasszíroztad a bőrödet, öblítsd le langyos vízzel, és használd kedvenc Schüssler testápolódat!

A bőrradír használata kézen: a kéz finom bőre egész évben ki van téve a különböző megpróbáltatásoknak, az utóbbi időben a gyakori kézmosás és kézfertőtlenítés azonban még inkább ronthatja a helyzetet, és a kezed kiszáradhat, kipirosodhat, viszkethet. A legjobb, ha kíméletesebb kézfertőtlenítőre váltasz, természetes összetevőkből készült szappant használsz és hogy a hidratáló kézápoló krém intenzívebben kifejthesse hatását, a kézfejed bőrét is radírozd le időnként!

Forrás: https://schusslerkozmetikumok.hu