A TERMÉK

A Herbaferm csepp megalkotásának alapja egy apró, de fontos felismerés: a civilizációs hiánybetegségek, emésztési rendellenességek oka a bélflóra elszegényedésében keresendő. Ez a felismerés hívta életre a kutatást, amely évekig tartó kísérletezés és tesztelés eredményeképp megalkotott egy egyedülálló fejlesztést. A Herbaferm csepp különlegessége abban rejlik, hogy természetes összetevőivel a szervezet természetes folyamatait támogatja.

Az élő hatóanyagokat tartalmazó koncentrátum helyreállítja a bélflórát és az emésztést, így segítve a teljes szervezet regenerálódását. Ez a forradalmian új fejlesztés, amely valójában régi, jól ismert dolgokat vesz alapul, mostantól mindenki számára elérhető.Jó emésztést kívánunk!

AZ ALKOTÓK

boday adam
Forrás: Herbaferm.hu

Bóday Ádám a receptfelelős

Mindig lenyűgözött a természettudományok komplexitása. Az elmúlt közel 20 évben szenvedélyemmé vált a rendezőelvek megismerése, megértése. Amikor világossá vált előttem az emésztés és a mikrobiom (korábbi nevén bélflóra) közötti csodálatos összefüggés, megértettem, mi az, ami hiánybetegségként a legkülönbözőbb tüneteket (civilizációs betegségeket) produkálja társadalmunkban.Olyan érzés lehetett ez, mint amikor John Woodall sebész, a Brit Kelet-indiai Társaság főorvosa felismerte a skorbut és az étrend közötti kapcsolatot. Reméltem, hogy nekünk nem kell 130 évet várnunk a megoldásra, és nem kell az emésztési eredetű panaszokat további évszázadig elviselnünk. Bízom benne, hogy a mai korszerű eszközök segítségével és csatornák által hamar eljut a hír az információs társadalom tagjaihoz, így önhöz is.A receptúra kidolgozását követően a készítményt eljuttattuk jó néhány vállalkozó kedvű barátunknak, ismerősünknek, akik alaposan megfigyelték szervezetük változását, és megtapasztalták az emésztés helyreállításának jótékony hatásait. A visszajelzések értékelése során olyan tünetek enyhüléséről is tudomást szereztünk, melyek miatt kötelességünknek éreztük biztosítani a Herbaferm cseppek széles körben való hozzáférhetőségét.Ezért időt, energiát nem kímélve teljes erőbedobással küzdöttünk azért, hogy ez a különleges koncentrátum minél hamarabb eljuthasson mindenkihez. Ennek az erőfeszítésnek a része többek között ez a honlap is, melyről minden visszajelzést nagy szeretettel fogadok.Köszönöm, hogy elolvasta ezeket a sorokat, remélem elgondolkoztatják önt is! Ahogy azt is, hogy az itt leírtak további ismeretek megszerzésére és megfontolt döntésre ösztökélik majd.

kovacs peter
Forrás: Herbaferm.hu

Kovács Péter

Kovács Péter vagyok az ITRD Kft. társalapítója. 25 évet töltöttem informatikai és távközlési cégek felső vezetőjeként. 2002-ben fontos állomáshoz érkeztem: saját vállalkozást alapítottam, Oriana Kft. néven, ahol egy mai szemmel nézve is egyedülálló software-t alkottam. Ekkor tettem igazán próbára a cégek felépítésében, vezetésében szerzett tapasztalataimat. Ez a cég ma 50 alkalmazottal dolgozik és sikeres, de én már mást szeretnék.

Korábban is ugyanaz vezérelt, ami most: építeni, alkotni. Az alkotásnak is vannak szintjei, és én egy szinttel  feljebb léptem. Nem anyagi indíttatásból de kutatni, felfedezni akartam. 2005-ben lettem tagja és  informatikai részlegvezetője a Cordi Nonprofit K+F Zrt-nek. Érdekesnél érdekesebb munkák, projektek követték egymást. Ekkor már ismertük egymást Ádámmal és Dániellel, de még nem dolgoztunk együtt. Aztán, hogy piacra vihessük termékeink szabadalmait, Ádámmal megalapítottuk az ITRD-t. Az alkotóműhely megmaradt és tovább kutat, sőt: tele van ígéretes ötletekkel.

Életünk során változik a motivációnk. A tapasztalatszerzés időszakát felváltja az építés, alkotás igénye, majd eljutsz arra a pontra, amikor küldetésednek érzed, hogy embereken segíts. Amikor a Herbaferm cseppek sikere már nem volt kérdés, újra elkezdtünk együtt dolgozni, hogy ez a szenzációs, forradalmi találmány minél több emberhez eljuthasson. És ezzel eljutottam arra a pontra, amikor az összes számomra fontos célért egyszerre küzdhetek.

Egy igazi álom vált valóra. Ez az az állapot, amikor szinte el se fáradunk, mert azt csináljuk, amit szeretünk. Azért egy titkot elárulok. Rendszeres fogyasztója vagyok a cseppnek, ami nagyban hozzájárul a munkabíráshoz és koncentrációkészségem megőrzéséhez. Éppen az tart egyensúlyban, amiért dolgozom.

Forrás: herbaferm.hu

herbaferm cseppek 30 ml

Herbaferm cseppek 30 ml

A Herbaferm csepp gyógynövényekből természetes úton készül. Hatása azért egyedülálló, mert nemcsak kezel, hanem ...

7.350,00 Ft
herbaferm prefer hf400mg kapszula 14db

Herbaferm Prefer HF400mg kapszula 14db

A Herbaferm Prefer HF400mg egy prebiotikus, természetes fermentációval feltárt rosttartalmú étrend-kiegészítő kapszu...

4.100,00 Ft