Gőzkezelés gyógynövényekkel, kozmetikai tanácsok és gyümölcs mustra! 

Ha ősz, akkor mélytisztítás, ami otthon a legkönnyebben gőz segítségével valósítható meg. A gőzöléshez ezúttal próbáld ki a gyógynövények tisztító erejét is. Egy csésze szárított gyógynövényt helyezünk egy tálba, majd öntsük le 2 liter forrásban lévő vízzel, és hagyjuk letakarva az edényt kb. 5 percig. Óvatosan hajoljunk fölé, nehogy megégesse a forró víz a bőrünket. Normál bőrtípusra érdemes kamillát, hársfavirágot, vagy friss rózsaszirmot forrázni. Zsíros, pattanásos bőrre a petrezselyem, a borsmenta, a kakukkfű, csalán, vagy a rozmaring az ajánlott. Emellett az őszi-téli időszakban jót tesz a bőranyagcseréjének és a közérzetünknek is, ha olykor-olykor meglátogatjuk a szaunát.

Évszakváltáskor még azoknak is érdemes elmenni kozmetikai szalonba, akik ritkán járnak kozmetikushoz. Az őszi időszakot használd ki arra, hogy regeneráld a bőrödet a nyár okozta bőrproblémák megjelenése után és mélyhidratálással felkészítsd a hideg napokra. Számos profi kozmetikai kezelés csak ezekben a hónapokban javasolt, például: a mikrodermabrázió (mikro kristályok segítségével csiszolják le a bőrt, ezzel a foltokat, ráncokat, hegeket stb. kezelik), illetve a gyümölcssavas kezelések. Az arctisztítítás Schüssler kozmetikumokkal alaplépéseit ebben a cikkben találod meg.

Az ősz kimondottan kedvez a friss gyümölcsöknek, fogyasszunk annyi friss terméket, amennyit csak lehet – télen ezt nem tudjuk megtenni úgysem! Körte, alma, szőlő és szilva. A Schüssler natúr krémek használata mellett az egészséges táplálkozás a legjobb módja, hogy az alapvető vitaminokat, ásványi anyagokat juttassunk a szervezetbe, és így érjünk el sugárzó, gyönyörű bőrt ősszel is.

Forrás: schusslerkozmetikumok.hu

nr8 schuessler hidratalo natur arckrem 75 ml

NR.8 Schüssler hidratáló natúr arckrém 75 ml

Gyorsan beszívódó, sokoldalúan használható, natúr hatóanyagokkal gazdagított, intenzíven hidratáló arckrém az eg...

Befor: 3.490,00 Ft
3.141,00 Ft
-349,00 Ft -10 %