Ábrahám Edit 8 kilót, Nádas György pedig 30 kilót fogyott a Testsúlycsökkentő Mátrix segítségével – Az ATV Start Plusz vendégei Ábrahám Edit színésznő és Nádas György humorista voltak.

A stúdióbeszélgetés során Nádas György humorista és Ábrahám Edith színésznő megosztottáka tapasztalataikat egy fogyókúrás termékről. Ábrahám Edith beszélt arról, hogyan kezdte használni a terméket Nádas György példája alapján, majd saját pozitív tapasztalatairól beszél.

„elkezdtem használni ezt a testsúlycsökkentő matrixot, és bevált, mert két hónap alatt nyolc kilót fogytam le, amit nagyon szépen tartok, és azóta is szedem ezt a matrixot, és úgy érzem, hogy nem hiába.
Tehát jól érzem magam a bőrömben, nem kerül olyan nagy erőfeszítésbe, és az ismerősök meg mindenki dicsérnek, és ez jó, és jól érzem magam így.”

vertim etrend kiegeszito kapszula 60db

Vertim étrend-kiegészítő kapszula 60db

Gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula a testsúlycsökkentő program támogatására 60db Vertim –...

Befor: 11.990,00 Ft
11.490,00 Ft
-500,00 Ft -4 %

A termék hatékonyságát emelték ki, majd a diéta során tapasztalt súlyvesztést és általános egészségjavulásról beszéltek. Őszintén elmondja, hogy a termék segítségével könnyebben és egészségesebben éli mindennapjait. Nádas György humorosan kiemelte a termékben található vadszilva kivonat előnyeit és az általa tapasztalt testi és mentális változásokat. A beszélgetés arra összpontosít, hogy a termék nem csupán a súlycsökkenésben segít, hanem az egészség és a jó közérzet javításában is fontos szerepet játszik.

A két színész által szedett készítmény segít a fogyókúrás program hatékonyságában, úgy, hogy szinte mozogni sem kell.

„Én a világ leglussább embere vagyok. De valami miatt a szervezetem megszokta ezt a súlyt, és most már másfél éve tartom, mert most már harminc kiló ment le rólam. De most már azért elég, úgy érzem, hogy ez a verseny súly, és sokkal egyszerűbben közlekedek a világban, térdeim nem fájnak a túlsúlytól, megszűnt az aszmám, rendbe jött a vérnyomásom, nem lihegek, nem izzadok a színpadon, úgyhogy ez egy új élet” – mesélte el Nádas György, az ATV műsorában.

vertim etrend kiegeszito kapszula

Vertim étrend-kiegészítő kapszula 3x60db

Gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula a testsúlycsökkentő program támogatására 3x60 db Vertim ...

Befor: 35.970,00 Ft
34.290,00 Ft
-1.680,00 Ft -5 %

Ábrahám Edit és Nádas György fogyása – videó