Bármibe is kezd az egykori szupermodell, filmproducer, garantált a magas minőség, és a kiemelkedő stílus találkozása. Pataki Ági a divatban és a filmiparban elért sikerei mellett pár éve a Helia-D szépségmárka arca volt, tavaly pedig hetvenedik születésnapjára egy csodás életrajzi könyvvel rukkolt elő. Nagy szükségük van a nőknek olyan példaképekre, mint ő! Soha nem kezelte tabuként az öregedés kérdését, korát mindig is büszkén vállalta.

gal titok halkollagen peptidek msm

GAL TITOK Halkollagén Peptidek + MSM

TITOK HALKOLLAGÉN PEPTIDEK + MSM (30 adag) 100%-ban hasznosuló, kimagasló profilú Naticol® halkollagén és MSM az egés...

Befor: 7.390,00 Ft
6.651,00 Ft
-739,00 Ft -10 %

Fontos számára a szépség és az egészség egyensúlya,. Véleménye szerint elengedhetetlen, hogy egy nőnek ne csak a külsőjére legyen gondja, hanem táplálja magát belülről is, hiszen így maradhat izgalmas és vonzó. „Belülről is kell tenni a szépségünkért az életvitelünkkel, a táplálkozásunkkal, a megfelelő vitaminok és táplálékkiegészítők bevitelével. Minél korábban kezdünk el tudatosan foglalkozni az idő állította kihívásokkal, annál jobb eredményeket tudunk elérni. Elkezdeni viszont sohasem késő!” – vallja Ági.

PI51674 1 958x1100 1

Ahogyan az alapanyagok természetessége, fontos volt az is, hogy a termékek dobozai Magyarország első zöldnyomdájából érkezzenek, amelyet a karbonsemleges nyomtatás, az FSC-minősített papíralapanyag és a növényi olaj-bázisú festékanyag használata jellemeznek.

gal titok multivitamin

GAL TITOK Multivitamin

TITOK MULTIVITAMIN (30 adag) Pataki Ági és a GAL közös terméke A tudomány által bizonyítottan legjobb összetevők, ...

Befor: 13.990,00 Ft
12.591,00 Ft
-1.399,00 Ft -10 %

A szépség és az egészség egyensúlya

A TITOK Halkollagén peptidek + MSM alapanyagául szolgáló, kimagasló profilú Naticol® halkollagén száz százalékban hasznosul, így a bőr képes visszanyerni feszességét, rugalmasságát. Rendszeres fogyasztásával csökkenthetjük a nagyobb ráncok mélységét, és a kisebbeket akár egészen el is tüntethetjük. A TITOK Multivitamin összetételének kialakításakor a természet tiszta forrásaiból merítettek, a tápanyagdús élelmiszerekben rejlő, ideális vitamin-, ásványianyag- és nyomelemmennyiségeket és arányokat alkalmazták. Nem maradt ki az összetevők listájából a különlegesen csengő shilajit sem, az indiai, a tibeti és más ősi gyógyászatokban évezredek óta használt, nagy becsben tartott méregtelenítő-, erősítő- és fiatalítóanyag.

Forrás: glamour.hu

gal titok multivitamin es halkollagen peptidek msm

GAL TITOK Multivitamin és Halkollagén Peptidek + MSM

TITOK HALKOLLAGÉN PEPTIDEK + MSM (30 adag) 100%-ban hasznosuló, kimagasló profilú Naticol® halkollagén és MSM az egés...

Befor: 21.090,00 Ft
18.981,00 Ft
-2.109,00 Ft -10 %