Ebben a blogbejegyzésben leírjuk, hogy kinek segített a fogyásban a Vertim testsúlycsökkentő mátrix. Az egészséges életmód és a fogyókúra manapság egyre fontosabb téma az emberek körében. Sokan küzdenek azért, hogy elérjék ideális testsúlyukat és megtartsák azt hosszú távon. A piacon számtalan fogyókúrás termék található, amelyek közül sok nem bizonyul hatékonynak vagy akár kockázatos lehet egészségünk szempontjából.

A Vertim kapszula viszont egy magyar fejlesztésű termék, amelynek hatóanyagai elősegítik a zsírégetést és csökkentik az étvágyat, így segítve a diétázást és az egészséges életmód fenntartását. Azonban vajon kinek ajánlott ez a termék? Milyen eredményekkel járhat annak használata? Ebben a cikkben bemutatom nektek: Kinek segített a fogyásban a Vertim kapszula?

Vertim testsúlycsökkentő mátrix

A Vertim testsúlycsökkentő mátrixhoz a mediterrán és trópusi gyógynövények legkülönlegesebb fajtáit válogatták össze a fogyás szolgálatában.

  • A Prunus spinosa hozzájárul a bélürülés szabályozásához,
  • a Gymnema sylvestre segíti az étvágy egészséges mértékének és a normál vércukorszint fenntartását,
  • a króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében,
  • míg a Cynara scolymus támogatja a normál vérlipidszintet,
  • a Cholin pedig számos fontos élettani funkcióban vesz részt, így segítve a fogyókúra eredményességét.
vertim etrend kiegeszito kapszula 60db

Vertim étrend-kiegészítő kapszula 60db

Gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula a testsúlycsökkentő program támogatására 60db Vertim –...

Befor: 11.990,00 Ft
11.490,00 Ft
-500,00 Ft -4 %

A Vertim kapszula hatóanyagai elősegítik a zsírégetést és csökkentik az éhségérzetet, így segítve a diétázást és egészséges életmód fenntartását. Érdemes megemlíteni továbbá, hogy minden ember más és más módon reagálhat egy-egy anyagra vagy termékre, így mindig fontos konzultálni szakemberrel mielőtt bármilyen kiegészítőt alkalmazunk fogyás céljából.

Kinek segített a fogyásban a Vertim testsúlycsökkentő mátrix?

A Vertim kapszula számos vásárlónknak segített támogatta a diétás programuk hatékonyságát. A Vásárlóink mellett számos híres embernek is segített, pl.

Nádas György humorista, aki több, mint 20 kilótól szabadult meg

Ábrahám Edit szinésznő 8 kilót fogyott

Janza Kata pedig 12 kilóval lett könnyebb

Nádas György fogyása

“Alig tudtam járni annyi volt rajtam a felesleg. 60 éves koromra hatalmas változáson mentem át, végre lefogytam.
115 kilót mutatott a mérleg, amikor utoljára működött alattam, aztán ő sem bírt el engem.

Az utolsó csepp az volt, hogy mentem felfelé a lépcsőn, és reccsent egyet a bal térdem.  Úgy voltam vele, hogy le kell fogynom, és akkor könnyebb lesz minden. Viszont nagyon szeretem a finom falatokat, amikről nem szívesen mondtam volna le.

Szerencsére kísérletező kedvű vagyok, így rátaláltam a Vertim-re, aminek a segítségével koplalás nélkül sikerült leadnom a 25 kiló feleslegemet. Új életet kezdtem most, 60 felett. Boldog vagyok!”

Nádas Györgynek több, mint 20 kilót sikerült leadnia az életmódválasztásnak és a Vertimnek köszönhetően

vertim etrend kiegeszito kapszula

Vertim étrend-kiegészítő kapszula 3x60db

Gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula a testsúlycsökkentő program támogatására 3x60 db Vertim ...

Befor: 35.970,00 Ft
34.290,00 Ft
-1.680,00 Ft -5 %

Ábrahám Edit fogyása

„Tavaly karácsony után jött fel az a pár kiló, amitől nagyon szerettem volna megszabadulni. Elkezdtem nagyon sok édességet és pékárut enni, nem szabtam határt. Abban hiszek, hogy bármit lehet az életben, csak mértékkel, de az étkezésben elvesztettem a kontrollt magam felett. Az ember alapvetően hiú, ráadásul én színésznő vagyok, szóval fontos számomra, hogy nézek ki. Egy nap játszottam az unokámmal, és azt kérdezte: mama, neked miért olyan nagy a hasad? Ezen a ponton igencsak megingott az önbizalmam, ekkor döntöttem el, hogy muszáj változtatni. A gyerekek mindig az igazat mondják. Rólam tudni kell, hogy semmilyen gyógyszert, ami szintetikus, ha nem muszáj, nem szedek be, viszont a természetes megoldásokban nagyon hiszek. Ebben a mátrixban van például egy vadon termő szilvafajta. Emlékszem a nagymamám udvarában is volt egy erre kicsit hasonló, gyerekként képes voltam felmászni a fa tetejére, hogy a legédesebb szemeket megszerezzem. Bélseprűnek hívják ezt az egzotikus fajtát, és hát a változó korral lelassul az anyagcsere, ez pedig segített beindítani. Vagy van egy májvédő hatású növény is benne, ami nem engedi felszívódni a szénhidrátokat. A kúra segített, hogy megszűnjön az édesség utáni sóvárgásom, egy úgynevezett cukorgyilkos hatóanyagnak köszönhetően. Így amikor elkezdek majd fagyizni az unokámmal, azon sem kell aggódnom, hogy újra átesek a ló túloldalára”

Ábrahám Editnek 8 kilót sikerült leadnia 2 hónap alatt

vertim etrend kiegeszito kapszula

Vertim étrend-kiegészítő kapszula 5x60db

Gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula a testsúlycsökkentő program támogatására 5x60 db Vertim ...

Befor: 59.950,00 Ft
56.980,00 Ft
-2.970,00 Ft -5 %

Janza Kata fogyása

„Amikor megláttam magam egy online színházi előadásban, megrémisztett. Sokkal ducibb voltam, mint amit a fejemben gondoltam magamról. Sokkoló volt! A szüleim ugyan próbálták finoman mondani, hogy valami nem stimmel, de legyintettem, hogy nincs baj… Pedig volt – kezdte az átalakulásának történetét a Best magazinban.”

„Pláne, hogy az edzésben nem vagyok ügyes, soha nem sportoltam. Egy mediterrán és trópusi növényekből készült kivonat lett végül a segítségem, amivel gyakorlatilag koplalás nélkül sikerült leadnom az első 12 kilót, vagyis körülbelül két számmal kisebb ruha kell mostanra.”

Janza Kata 12 kilótól szabadult meg a fogyókúra alatt.

vertim cla etrend kiegeszito kapszula 6060 db

Vertim + CLA étrend-kiegészítő kapszula 60+60 db

A fogyás és az alakformálás megvalósításáért egy ösztönző csomagot állítottunk össze: Vertim Gyógynövé...

Befor: 16.990,00 Ft
16.490,00 Ft
-500,00 Ft -3 %