Az 1951. szeptember 5-én született Pataki Ági volt az első magyar sztármodell, a hetvenes és nyolcvanas években ő uralta a hazai divatvilágot. Fabulon Áginak is nevezték, a márka reklámarca volt a ’70-es években, de olyan világmárkáké is, mint a L’Oreál, a Philip Morris vagy a Pepsi. 

Miután felhagyott a modellkedéssel, butikot nyitott, majd filmproducerként kezdett el tevékenykedni. Férjével, Kovács Gáborral olyan alkotásokat jegyeznek, mint az Üvegtigris-filmek, a Fehér tenyér vagy a Fehér isten.

Pataki Ági nem készült manökennek, mégis ő lett a ’70-es és ’80-as évek legkeresettebb modellje.

gal titok halkollagen peptidek msm

GAL TITOK Halkollagén Peptidek + MSM

TITOK HALKOLLAGÉN PEPTIDEK + MSM (30 adag) 100%-ban hasznosuló, kimagasló profilú Naticol® halkollagén és MSM az egés...

Befor: 7.390,00 Ft
6.651,00 Ft
-739,00 Ft -10 %

Ahogy a szépségipar elkezdte külföldön felfedezni magának az érett nők korosztályát is, itthon is elindult egy folyamat. Pataki Ági 2021-ben a TITOK vitamin és halkollagén termékcsalád arca lett. Elon Musk modell édesanyja, Maye Musk hatására abbahagyta a haja szőkére festését, vállalja ősz tincseit, ezzel ismét divatot teremtett itthon. 

Érdekes, hogy az egyik leghíresebb magyar modell és manöken nem készült a divat világába, egy véletlennek köszönheti, hogy felfedezték. 19 éves volt, amikor német-spanyol nyelven beszélő idegenvezetőként dolgozott, és rábízták egy Magyarországra látogató chilei kormánydelegáció hölgy tagjait.

Megmutatta nekik a főváros nevezetességeit, valamint megrendelt egy szalonbemutatót Rotschild Klára szalonjába. A divatüzlet rendszeres vendégei voltak a hazai és külföldi diplomatafeleségek, így törzsvendég volt Kádár Jánosné és Tito felesége is, de Váradi Hédi és Psota Irén színésznők vagy Fischer Annie zongoraművész is.

gal titok multivitamin

GAL TITOK Multivitamin

TITOK MULTIVITAMIN (30 adag) Pataki Ági és a GAL közös terméke A tudomány által bizonyítottan legjobb összetevők, ...

Befor: 13.990,00 Ft
12.591,00 Ft
-1.399,00 Ft -10 %

Amikor a chilei diplomatafeleségekkel megjelent, kiderült, hogy aznap egy modell hiányzott, valamiért nem tudott eljönni. A nagy múltú divatüzlet tulajdonosnője rámutatott Pataki Ágira, hogy álljon be helyette ő. Klári néninek annyira megtetszett, hogy állandó manökennek kérte fel. 

– Nyilván, ha én tudtam volna bármit is erről a világról, akkor már lehet, megrendelni sem merem a vendégeim számára. Jó, ennyire tudatlan azért nem voltam, de az, hogy véletlenszerűen beleugrottam egy-két ruhába, és a tolmács szerepéből átestem a modellébe, az tényleg a tudatlanságnak köszönhető. Nem tudtam, mire vállalkozom, inkább volt vicces, mint bármi más. 

– Az már egy más kérdés, hogy ha véletlenszerűen is kezdek el valamit csinálni, akkor azért megpróbálom jól csinálni. Nyilván abban a pillanatban, amikor felajánlották ezt a lehetőséget, mint viccet elfogadtam, de amikor már ruhában voltam, valószínűleg valamit jól csinálhattam, hogy Klári néni belém szeretett. Nagyon nagy dolog volt már az is, hogy Rotschild Klári néni észrevett engem – mesélte 2021 márciusában Liebhaber Juditnak az Erősebb Igenben

Forrás: femina.hu

gal titok multivitamin es halkollagen peptidek msm

GAL TITOK Multivitamin és Halkollagén Peptidek + MSM

TITOK HALKOLLAGÉN PEPTIDEK + MSM (30 adag) 100%-ban hasznosuló, kimagasló profilú Naticol® halkollagén és MSM az egés...

Befor: 21.090,00 Ft
18.981,00 Ft
-2.109,00 Ft -10 %