A Barátok közt sorozat egykori sztárja, Ábrahám Edit 2 hónap alatt 8 kilótól szabadult meg. A naponta jelentkező sorozat kb. 2 éve ért végett. Ábrahám Edit azóta lassított az életmódján, nem figyelt oda a táplálkozására, sőt az édességet sem vetette meg.

„Két ruhaméretet, nyolc kilót adtam le mindössze két hónap alatt. Már sokat nem is szeretnék fogyni, nehogy az arcom lássa kárát. A környezetem nem is értette, honnan adtam le a pluszkilókat, szerintük nem is látszott, hogy meghíztam. Megvannak a trükkjeim, az évek alatt megtanultam a ruhatárammal sok mindent leplezni. Hosszú ing, széles öv. Végre viszont nincs szükség ilyen kis csalásokra, az a célom, hogy a receptúra segítségével megtartsam a mostani alakom.”

Ábrahám Edit a Barátok közt sztárja

A Barátok közt hétköznaponként jelentkező magyar televíziós sorozat volt, amely 1998. október 26-a és 2021. július 17-e között futott az RTL KLubon. Indulása óta Magyarország legnépszerűbb sorozatává nőtte ki magát, valamint egyike volt a legnézettebb műsoroknak a magyar televíziózásban.

1998 és 2014 között, majd 2019-től 2021-ig ismét a Barátok közt című sorozat főszereplője, ahol Berényi Claudiát alakította.

vertim etrend kiegeszito kapszula 60db

Vertim étrend-kiegészítő kapszula 60db

Gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula a testsúlycsökkentő program támogatására 60db Vertim –...

Befor: 11.990,00 Ft
11.490,00 Ft
-500,00 Ft -4 %

Ábrahám Edit fogyása

„Az ellenkező nemtől mindig is kaptam visszajelzést, de nem a férfiakra akarok hatni, hanem önmagamra. Tudom, hogy hatvan felett már sokan legyintenek rá, ha felszalad rájuk egy kis felesleg, de mivel én színésznő vagyok, így kicsit hiú is. Mióta lefogytam, az önbizalmam is nagyobb lett, mert csinosabbnak látom magam” – mondta el a Best magazinnak Ábrahám Edit, aki nem csak saját maga miatt szeret csínos lenni.

„Az unokám azt mondta: ‘Mama, olyan szép vagy!’ Ez annyira jólesett, miatta is csinálom” – mesélte a magazinak a színésznő, akinek nem is olyan régen jött napvilágra Lili nevű unokája.