Oszvald Marika módszere!

Mozgásszervrendszerünk, ez az évtizedeken át tökéletesen szolgáló gépezet apró mozgó alkatrészekből áll, és mint ilyenek, folyamatosan kopnak, használódnak.

Ez természetes.

A fájdalom viszont nem az. A fájdalom, jelzés. Jele annak, hogy ideje vissza is adni valamit ennek a tökéletesen működő bonyolult gépezetnek, melyet még sokáig magától értetődő természetességgel szeretnénk használni.

A LeViola 30 napra elegendő, aktív hatóanyagokat tartalmaz, amely pont ahhoz a szabadsághoz segíti hozzá, amire évek óta vágyik. Ahhoz, ami hiányzik a csikorgó jelenhez képest a gondtalan mindennapokhoz.

Teherbírás, aktivitás, szabadság – ez a LeViola.

Leviola – a tünetmódosító

A LeViola gyógynövényei az ázsiai népi gyógyászatban már az ókor óta bizonyítottak, napjainkban pedig már modern kutatási eredmények is alátámasztják, hogy kombinációnak helye van a csont-, és ízületi fájdalmak eredményes kezelésében.

A LeViola a gyógynövények legjavát tartalmazza, annak érdekében, hogy legtöbb csontrendszert érintő problémára megoldást kínáljon.

A kombináció nem csak hatásos fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő, de biztosítja szervezetünk számára azokat az anyagokat, amelyek szükségesek az egészséges csont-anyagcseréhez, az ízületek és porcok egészséges és fájdalommentes működéséhez, de szervezetünk az idő múlásával, már csak csökkent mennyiségben tudja előállítani.

Szervezetünk öngyógyító képesség helyreállítja, megállítja a további porcbontást. Különleges összetevői révén segíti a sérült részek regenerációját. Tudományosan bizonyított, hogy a kapszulában lévő alkotóelemek felerősítik egymás hatását.

leviola etrend kiegeszito kapszula 90 db

LeViola© étrend-kiegészítő kapszula 90 db

LeViola© Gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula 90 db LeViola az ízületek doktora Oszvald Marika, ...

9.990,00 Ft

Vásároljon egyszerre többet, ingyen szállítással

leviola etrend kiegeszito kapszula 2 x 90 db

LeViola étrend-kiegészítő kapszula 2 x 90 db

LeViola© Gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula 2 x 90 db A LeViola olyan komplex és egyedülálló...

Befor: 19.980,00 Ft
19.590,00 Ft
-390,00 Ft -2 %

Forrás: leviola.hu