Nem kellene tovább fogynia az anyukája szerint

Kandász Andrea 23 kilót adott le, az édesanyja nem szeretné, ha tovább fogyna.

Kandász Andrea és édesanyja, Erzsi néni és Andi gyakran tartanak anya-lánya napokat, legutóbb egy ilyen alkalommal együtt wellnesseztek. 

Remek formában vannak, így elismerő tekintetek sokaságát zsebelték be a közös programon. 

stardiets sd36 fogyokurat segito kapszula 60 db

StarDiets SD36 fogyókúrát segítő kapszula 60 db

Az SD36-ban található gyógynövények úgy lettek összeválogatva, hogy több irányból egymást hatását erősítve t...

9.990,00 Ft

Kandász Andrea fürdőruhában

Kandász Andrea és édesanyja órákat beszélnek telefonon, de nagyon tudatosan törekednek arra is, hogy minőségi időt töltsenek együtt. 

kandasz-andrea-furdoruha

– Legutóbb wellnesselni voltunk, régebben ez nem szerepelt a kedvenc programjaim között, de mióta Keleti Andi tanácsára egy palesztin népgyógyászatban népszerű étvágycsökkentőnek köszönhetően 23 kilótól szabadultam meg, felszabadultabban viszonyulok a testemhez, kevesebb bennem a szorongás a külsőmmel – vallotta be az 51 éves sztár. 

– Ahogy minden anya, én is nagyon szépnek látom a kislányom.

MOST, HOGY LEFOGYOTT, NAGYON CSINOS RUHÁKAT TUD FELVENNI, DE AZT SZERETNÉM, HA TOVÁBB MÁR NEM FOGYNA

– tette hozzá Erzsi néni.

Az idős asszony szerint a temperamentuma a család női ágán szintén felfedezhető.

– Nagyon akaratosak vagyunk, de a szeretet az, ami feloldja a vitákat, amik ahhoz kellenek, hogy harmonikus legyen a kapcsolatunk. Az önbizalom alapja az, hogy a szülő feltétel nélkül szeresse a gyermekét, én is ugyanígy neveltem Lolcsit – mesélte Kandász Andrea, akiről édesanyja gyermekkori emlékeket is felidézett.

kandasz-andrea-anyja

– Kisgyerekként is nagyon életrevaló volt. Szigorúan vettük, hogy időben aludnia kell, de mi a férjemmel esténként tévéztünk egy kicsit. Észre se vettük, de egyszer csak hallottuk, hogy valami mozog, ott hasalt Andi a fotel alatt. Nem hiába, már akkor is érdekelte a tévézés, tudta mivel akar majd felnőttként foglalkozni – nosztalgiázott Erzsi néni.

Forrás: femina.hu