3 ok, amiért a testradírozás a legfontosabb beach-body titok

Hamarosan elstartol a nyár és előkerülnek a kedvenc lenge ruháid is. Nem érzed top formában magad? Pánikra semmi ok, hiszen előtted áll az egész tavasz, ami alatt felkészülhetsz a bikini szezonra. Ebben nem csak az egészséges étkezés, a sok folyadék és a sport lesz a legjobb barátod, hanem a testradírok is! Eláruljuk miért megkerülhetetlen szereplője a tavaszi bőrápolásodnak a testradír.

1. Bye-bye téli fakóság!

A fakó bőr legnagyobb ellensége az elhalt hámsejtek eltűntetése, amihez a kulcs a radírozás. Az Organic Shop Tisztító testpeeling „Nyári gyümölcsös jégkrém” testradírja már az első nyári napsugarakat idézi, miközben megtisztítja a bőrödet az elhalt hámsejtektől és kitisztítja a pórusokat.

osi magnezium koncentratum optimsm 200 ml

Ősi magnézium koncentrátum + OptiMSM - 200 ml

Az Ősi magnézium koncentrátum + OptiMSM bőrön keresztül felszívódó, több millió éves, nagy dózisú magnézium ...

5.290,00 Ft

2. Vérkeringés turbó üzemmódban

Egy alapos dörzsölő, masszírozó mozdulatokkal elvégzett testradírozás alaposan felpörgeti a vérkeringésedet, ráadásul a nyirokkeringésednek is jót teszel, ha lentről felfelé haladsz a testeden. Mit szólsz az Organic Shop Brazil kávé cukros testradírjához? A finom cukorszemcsék a bőrödet, a kellemes kávéillat pedig a lelkedet dobja fel azonnal.

3. Viszlát narancsbőr!

Makacsul és gonoszan tartja magát a karácsonyi habzsi-dőzsi alatt begyűjtött narancsbőr? Mielőtt bevetnéd az Organic Shop Alakformáló szuflé „Marokkói Narancs” termékét radírozd át alaposan a kényes területeket. Miért? Mert így sokkal gyorsabban és hatékonyabban szívódik majd fel az ápoló krém is és jobban ki tudja fejteni pozitív hatásait.

Forrás: organicshop.co.hu