A téli hónapok igencsak meggyötrik a bőrödet, éppen ezért elengedhetetlenül fontos a testápolási rutin kialakítása és betartása, hiszen ezzel megóvhatod bőröd épségét, szépségét, egészségét. Milyen napi testápolási rutinon kell végigmenned a ragyogó bőr érdekében?

1. Alapos tisztítás tusfürdővel naponta

2. Hidratálás naponta

3. Testradír heti 2-3-szor

4. Testpolír kéthetente egyszer-kétszer

1. lépés: szabadulj meg a bőrödön maradt kozmetikumoktól, szennyeződésektől és faggyútól. A tisztításra kellemes illatú tusfürdőink várnak a termékeink között!

  1. A hidratálással védelmet adsz a megtisztított bőröd számára. A bőr a szervezet és a test elsődleges védvonala, aminek számos elemmel, szennyeződéssel, időjárási tényezővel kell megküzdenie, ezért támogasd hidratálással. Ezzel megerősítheted bőröd rugalmasságát, és megvédheted a kiszáradástól és annak káros következményeitől. A testápolók használata előtt fontos a megfelelő tisztítás és polírozás. Ekkor képes a hidratáló eljutni a bőr mélyebb rétegeibe is.

– Pink licsi hidratáló : Licsiből és ötféle olajból áll, melyek táplálják a bőrt, puhává és selymessé teszik azt. Ezek az olajok az avokádó, borágó, búzacsíra, bio kakaóvaj és shea vaj.

– Japán kamélia: A krémmel bőröd hidratált, sima és rugalmas lesz, emellett a krém képes a bőr regenerálására és a narancsbőr elleni küzdelemre is.

– Indiai lótusz: Intenzív táplálás, ami akár még fiatalíthatja is a bőrt!

– Bourbon vanília: Hidratál, miközben puhává, rugalmassá és ragyogóvá teszi a bőrt!
– Eper joghurt: Vitaminokkal és mikroelemekkel tölti fel a bőrt, mellyel bársonyossá és puhává teszi azt.

  1. Heti 2-3 alkalommal érdemes a testfelületet végig radírozni, hiszen a polírozóhoz képest nagyobb szemcsék hatékonyabban távolítják el a mélyebb rétegben meghúzódó szennyeződéseket. Heti 2-3 alkalommal szabad használni a bőrradírjainkat, míg a polírozó minden nap használható. A radírozás után ne felejtsd el felvinni bőrödre a kedvenc testápolódat! Mutatom, mit tudnak a scrub-ok!

– Belga csokoládé radír : rugalmasságot, selymességet és csokoládéillatot ad!

– Brazil kávé: Puha és finom bőr előkelő illattal.

– Kenyai mangó: Sima, selymes és egészségesen ragyogóvá teszi a bőrt.

– Málnakrém: Tápláló, tisztító és regeneráló hatású.

– Papaya juice: Kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket.

– Provence-i citromfű: Tisztít, kisimít és puhító hatású radír.

– Szicíliai narancs: Tonizál, és segít a bőr rugalmasságának és simaságának helyreállításában.

  1. Szerinted mi a különbség a polírozás (polish) és a radírozás (scrub) között? A polírozó termékeinket elég kéthetente egyszer-kétszer használni, hiszen apró szemcséivel finoman leradírozza az elhalt hámsejteket. Termékeink finom illatukkal és kellemes hatásukkal biztosan levesznek a lábadról:

– Édes mandula polír:  bőrtisztító, intenzív regeneráló, tápláló és hidratáló, ami rugalmassá és kellemes tapintásúvá teszi bőröd.

– Gyöngyrózsa: Minden bőrtípusra használható, bőrregeneráló és gyengéd peeling hatású polír, mely a bőrt rugalmasabbá teszi.

– Atlantic algás polír: Hatóanyagai felfrissítik és megújítják a bőrt, miközben bársonyos és egészségesen ragyogó megjelenést biztosítanak.

– Olivás agyag: Segít a bőr rugalmassá tételében és a nedvességtartalmának megőrzésében. Méregtelenít és a narancsbőr ellen is felveszi a harcot.

– Trópusi bambusz: A bambuszkivonat mélyen tisztít és tonizál, a sheavaj hidratál és óvja a bőrt, míg a tengeri só segít az elhalt hámsejtek eltávolításában.

– Cane Sugar Foamy polír: A bio nádcukor és a tengeri só tökéletes elegye segít a hámsejtek gyengéd eltávolításában, miközben ellátja a bőrt a szükséges nyomelemekkel.

Forrás: organicshop.co.hu

organic shop gyoengyrozsa testpolir

Organic Shop "gyöngyrózsa" testpolír

A bio rózsa és a természetes só egy igazi álompáros minden bőrtípus számára. Regenerálja a bőrt és gyengéd peel...

1.190,00 Ft