Az összes Ősi Magnézium termék transzdermális felszívódással, a bőrön keresztül juttat magnéziumot a szövetekbe és a sejtekbe. Mindegyiknek megvan a maga optimális használati módja, erről olvashat az alábbiakban három népszerű közönségkedvenc, az Ősi Magnézium fürdősó, az Ősi Magnézium koncentrátum, és az Ősi Magnézium Masszázsgél bemutatásával. A transzdermális felszívódásról  itt tájékozódhat bővebben.

HOGY KELL HASZNÁLNI AZ ŐSI MAGNÉZIUM FÜRDŐSÓT?

Az Ősi Magnézium fürdősó száraz magnézium-klorid só és egyéb nyomelemek keveréke, melyet magnéziumos fürdőkhöz illetve lábfürdőhöz ajánlunk. Egy kád vízben feloldva segít elengedni a napi stresszt, felfrissít és ellazít, közben pedig természetes módon hozzájárul a szervezet napi magnézium szintjének fenntartásához is.

Használata: Fontos, hogy a fürdő meleg, de ne forró legyen, mert a forró víz nem az ásványi anyagok felszívódását, csak a bőr párologtatását erősíti. Oldjon fel minimum 200 g sót a kád vizében, és vegyen 30 perces, lazító fürdőt. Fürdés során kerülje a szemek, a nyálkahártya környékét.

Így használja az Ősi Magnézium fürdősót:

HOGY KELL HASZNÁLNI AZ ŐSI MAGNÉZIUM KONCENTRÁTUMOT?

A bőrön keresztül felszívódó Ősi Magnézium koncentrátumok a leghatékonyabb segítséget nyújtják a szervezet magnéziumszintjének helyreállítására, mert könnyen beszívódnak a bőrbe és az alatta lévő szövetekbe.

Használata: Mielőtt használná, távolítson el a bőr felületéről minden krémet és testápolót. Óvatosan fújja vagy öntse tenyerébe a megfelelő mennyiséget, és finoman masszírozza a végtagokba. Izomgörcs esetén permetezze egyenesen a célterületre a koncentrátumot. Ha zavarja a bőrén maradt só, 20 perccel a használat után zuhanyozzon le. Fontos: kerülje a szem és a nyálkahártya környékét!

Tipp: Az Ősi Magnézium testápolók tovább erősítik a koncentrátum hatását, és megakadályozzák, hogy a magnéziumsó kiszárítsa a bőrfelületet.

Így használja az Ősi Magnézium koncentrátumot:

HOGY KELL HASZNÁLNI AZ ŐSI MAGNÉZIUM MASSZÁZSGÉLT? 

A kifejezetten masszázsokhoz készült Ősi Magnézium masszázsgél ultra tisztaságú magnézium-kloridot és 100 %-ban egyéb természetes összetevőket tartalmaz. Egyedülálló készítmény, mely bőrön keresztül nagy mennyiségű magnéziumot juttat a szövetekbe.

Használata: Masszírozza be a gélt bőrébe, különösen a fájó ízületekbe, izmokba, hogy a magnézium szintje emelkedjen és a sejtjei megfiatalodjanak. Különösen ajánlott masszázs-kezeléshez. 

Felhasználás elővigyázatossági előírásai: A használat előtt ajánlott lemosni mindenféle testápolót és krémet, mert ezek gátolhatják a magnézium felszívódását. Szembe és nyálkahártyára ne kerüljön. A gél használata során az érzékenyebb bőrűek érezhetnek viszketést vagy bizsergető érzést, ami a magas magnézium-klorid tartalom miatt léphet fel. 

Tárolási körülmény: Magas hőtől védve, szobahőmérsékleten

Nézze meg videón az Ősi Magnézium masszázsgél használatát