Nyári Darinka és édesanyját láthattuk a TV2 Tények Plusz esti adásában. Ahogy mondani szokás, le sem tagadhatják egymást. Egyfotózáson meg is mutatta ezt Nyári Darinka és édesanyja Mária. Nem csak vonásaik, hanem szókimondó természetük is azonos.

A fotózás alatt elmesélték, hogy milyen is volt Darinka kamaszkora, illetve arról is szó esett, amikor jövendőbelijét bemutatta a szüleinek. Szó esett a megfelelésről is, ami Darinkának nagyon fontos az életében. Ezért is volt bántó az a sok kritika, amit az interneten kapott az alakjával kapcsolatban.

Nyári Darinka fogyása

Mára azonban a trollok nem találnak fogást Darinka külsején. A színésznő leánykori alakját szerezte vissza egy testcsúcsökkentő innovátornak köszönhetően. Ugyanis 12 kilóval kevesebbet mutat alatta a mérleg mint pár hónapja.

„Egész életében harcolta súlyával és amikor megtalálta ezt a kapszulát és elkezdte szedni,akkor én is láttam hogy sokkal energikusabb volt, sokkal jobb kedvű, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb.” – mesélte az édesanyja

A formula hatóanyagai serkentik a szervezet kiválasztó rendszerét és turbó üzemmódba kapcsolják az anyagcserét. Másrészt kordában tartják az étvágyat, gátolják a falásrohamokat így önsanyargatás nélkül szabadították meg a színésznőt a zsírpárnáktól.

„Azt éreztem hogy nem vagyok éhes, nem vagyok feszült. Tehát azokat a dolgokat segítette, ami előtte soha nem sikerült nekem diéta, mert mindig azért adtam fel mert feszültebb voltam az éhség miatt,vagy nem csökkentette az éhségemet.” – mesélte a színésznő.

clg etrend kiegeszito kapszula 60db

CLG étrend-kiegészítő kapszula 60db

CLG gyógynövényeket tartalmazó étrendkiegészítő a testsúlycsökkentő program támogatására. CLG kapszula Ivancsic...

11.980,00 Ft

Lánya sikeres fogyása Mária kedvét is meghozta.

A zsírbontó receptúra összetevői olyan hormonális eredetű problémákon is úrrá lesznek amelyek az idő előre haladtával akadályozzák a természetes fogyást.

„A változókór nehézségei így könnyebb volt nekem is túlélnem, áthidalnom, mert ebebn a korban a súllyal az energiával az ember egy kicsikét elúszik. 3 hónapja a szedem és 8 kilónál tartok és nagyon örülök neki.”

A gyógynövény komplexum hatóanyagait Darinka alaposan feltérképezte, hiszen pontosan tudja, hogy nem mindegy, hogy mit visz be a szervezetébe.

„Az egyik kedvencem a Banaba fa levele, talán selyem virtusz néven jobban ismerik az emberek. Azért egy nagyon érdekes gyógynövény mert a fülöp szigeteken terem és az ottani gyógyítók egy igazi kis kincsnek tartják, mert több mint 40 biológiailag aktív hatóanyag található benne. Még például az az érdekessége, hogy nem csak a csökkentésre, hanem a a cukorbetegség kezelésére is használják.” -mesélte Darinka

clg etrend kiegeszito kapszula

CLG étrend-kiegészítő kapszula 3x60db

CLG gyógynövényeket tartalmazó étrendkiegészítő a testsúlycsökkentő program támogatására. CLG kapszula Nyári D...

Befor: 35.940,00 Ft
34.990,00 Ft
-950,00 Ft -3 %

Ez utóbbi azért is fontos anyának is lányának mert családjukban előfordult a diabétesz. Ez a hatóanyag viszont megfelelő szinten tartja a vércukorszintet, de a szénhidrátok felszívódását is akadályozza. Egy az ajurvédikus gyógyászatban használt összetevő pedig a fogyókúrás szorongást csökkenti.

Nyári Darinka és édesanyja fogyása

„Az én legjobb barátom mert általában minden diéta, minden fogyókúra, vagy életmód váltás azért fullat kudarcba mert tök ideges voltam és aztán az első pillanatban kajához nyúltam.” – folytatta a színésznő.

Az ázsia rajongó Darinkának az extraktum egy a térségből származó összetevője is sokat segített. A hatóanyag egyrészt jól lakottság érzetet kelt, másrészt megszünteti az édes íze utáni sóvárgást.

„Szerintem minden hölgy tudja hogy a ruha és segít abban hogy az anyagcsere rendben legyen. és akkor tudsz adást tulajdonképpen azóta majdnem teljesen megszűnt az életemben” – fejezte be Darinka a gondolatot.

Mindketten két mérette kisebb ruhát viselhetnek, a közös fotózáson pedig kivételesen hasonló összeállításba bújtak. Végre nem kell bő ruhákkal takargatniuk magokat és előkerülhettek a nőiesebb darabok is.

nyari darinka es edesanyja fotozas