Köllő Babett három évadon keresztül szerepelt a Viasat 3 Feleségek luxuskivitelben című reality-műsorában legtöbben innen ismerhetik. A „Feleségek luxuskivitelben” egy valóságshow, amelyben gazdag és híres nők mindennapjait követik nyomon a kamerák.

Gőzerővel dolgozik azon, hogy elképesztő bomba alakot villantson a nyáron és ebben a Nottevit éjszakai vegán, testsúlykontroll protein italának is szerepe van.

Köllő Babett

Babett színészi tehetsége mellett szépségéről is híres. Természetes bája és eleganciája sokak számára példakép. A magánéletét igyekszik a nyilvánosság elől elzárni, de annyit tudni, hogy boldog családi életet él. Egy gyönyörű kislány édesanyja, számára a család mindig az első.

Babett karrierje során bebizonyította, hogy képes alkalmazkodni a változó piaci trendekhez és kihívásokhoz. Folyamatosan fejleszti szakmai tudását és képességeit, hogy mindig a legjobbat nyújthassa a nézőknek.

Nottevit éjszakai vegán, testsúlykontroll protein

Az új Nottevit Skinny Sleep Night Protein Weight Control éjszakai protein ital alapját borsó fehérje izolátum és rizsfehérje képezi, melyek együttesen teljes értékű, komplett fehérjeforrást biztosítanak és tartalmazzák az összes esszenciális aminosavat.

A két fantasztikus ízben kapható, könnyű, zsírszegény, cukormentes italnak ráadásul magas a rosttartalma, tele van a testsúlykontrollt és az eredményes diétát támogató összetevőkkel és szuperélelmiszerekkel, citromfű tartalma pedig segíti az elalvás előtti relaxációt. Tökéletes választás a nehéz, hizlaló ételek helyett lefekvés előtt!

Vegán fehérjében gazdag, zsírszegény, cukormentes, tele van rostokkal és még a jó alvásban is segít

Nottevit éjszakai vegán, testsúlykontroll protein vásárlása

A Nottevit Skinny Sleep Night Protein Weight Control megvásárolható a vitalnatural.hu webáruházban.

nottevit skinny sleep night protein weight control csokolade iz 25adag

Nottevit Skinny Sleep Night Protein Weight Control - csokoládé íz - 25adag

Nottevit Skinny Sleep Night Protein Weight Control egy új, csokoládé ízű éjszakai vegán protein ital étvágycsökkent...

Befor: 14.700,00 Ft
13.700,00 Ft
-1.000,00 Ft -7 %

nottevit skinny sleep night protein weight control eper iz 25adag

Nottevit Skinny Sleep Night Protein Weight Control - eper íz - 25adag

Nottevit Skinny Sleep Night Protein Weight Control egy új, eper ízű éjszakai vegán protein ital étvágycsökkentő, te...

Befor: 14.700,00 Ft
13.700,00 Ft
-1.000,00 Ft -7 %