Horváth Gréta hatalmas átalakuláson ment keresztül, Horváth Gréta több mint harminc kilótól szabadult meg, ez pedig nemcsak külsejére, de személyiségére is komoly hatást gyakorolt. Az influenszer még egy szexi fehérneműs fotózást is bevállalt, hogy megünnepelje új alakját. Arról, hogy hogyan élte meg ezt, és milyen érzés új testben élni, a Best Magazinnak mesélt.

„IR-em van és ahogy ez kiderült, kaptam egy térképet a testemhez. Sok buta diétát csináltam korábban, azt gondolom, ez is befolyásolta ezt. Nem eszem szénhidrátot, ha eszem, azt is fegyelmezetten. Ahogy most kinézek, abban sok erőfeszítés és kitartás van. Fejben egy nagyon erős nőnek gondolom magam. Nincs elcsábulás, se sütike, se tészta, se rizs, se pákáru… se nasik” – mesélte Gréta.

Horváth Gréta a magyar származású televíziós személyiség, aki az „Ázsia Expressz” című reality műsorban vált ismertté. A széles körű közönség először ebben a műsorban találkozhatott vele, és gyorsan megkedvelte a szórakoztató és lendületes személyiségét.

A „Ázsia Expressz” egy izgalmas kalandra invitálta a nézőket és a versenyzőket egyaránt, akik a világ különböző részein kellett, hogy megmérettessenek, és különböző feladatokat teljesítsenek. Gréta a műsor alatt megmutatta, hogy bátor és kitartó, és mindig igyekezett a legjobbat kihozni magából, legyen szó akár fizikai kihívásokról, akár mentális próbatételekről.

Munkássága nem csupán a „Ázsia Expressz” műsorra korlátozódik. Horváth Gréta aktívan részt vesz a közösségi médiában is, ahol inspirálja követőit a pozitív életmódra és az egészséges életmódra való törekvésben. Rendszeresen oszt meg motivációs tartalmakat, és bemutatja a saját fitneszútját, ami inspiráló lehet mások számára is.

Horváth Gréta elképesztő fogyása

Legutóbbi történései között kiemelkedik az a hír, hogy Horváth Gréta fogyásra tett szert, amelyet a közösségi médiában is megosztott követőivel. Az egészséges életmód és a rendszeres testmozgás segítségével elért eredményei példaértékűek lehetnek mindazoknak, akik hasonló célokat tűznek ki maguk elé.

Így Horváth Gréta nem csupán a televízióban nyújtott teljesítményével, hanem az életmódváltásával is példát mutat a rajongóinak, hogy a kitartás és az elszántság segítségével elérhetik céljaikat, legyen az akár a szórakoztatóiparban való sikeres szereplés, vagy az egészséges életmód kialakítása.

30 kilós fogyása után fehérneműs fotókon Horváth Gréta

Ne feledd, hogy az elszántság és a kitartás az első lépés a változás felé, hiszen minden út egy kihívással kezdődik, de ahogyan Gréta is megmutatta, az elszántság és az akarat mindent legyőzhet, így ne hagyd, hogy az akadályok visszatartsanak a céljaid elérésében; az életmódváltás pedig nem könnyű, de mindig megéri az erőfeszítést, és minden kis lépés számít az úton, hiszen Gréta is apró lépésekkel kezdte a fogyását, és végül elérte a kívánt eredményt, ami azt bizonyítja, hogy az igazi átalakulás a belső motivációból fakad, nem pedig külső nyomásból vagy termékekből.

Aki pedig Gréta példáját szeretné követni, azoknak szeretnénk említeni néhány terméket, amelyek támogathatják az egészséges életmódot és a fogyást, ugyanakkor hangsúlyozva, hogy Gréta éppen az elszántságával és a tudatos életmódváltással érte el a célját, nem pedig egyetlen termék segítségével.

clg etrend kiegeszito kapszula 60db

CLG étrend-kiegészítő kapszula 60db

CLG gyógynövényeket tartalmazó étrendkiegészítő a testsúlycsökkentő program támogatására. CLG kapszula Ivancsic...

11.980,00 Ft
genix fogyokuras etrend kiegeszito kapszula 60db

Genix fogyókúrás étrend-kiegészítő kapszula 60db

Genix testsúlycsökkentő étrend-kiegészítő kapszula 60db Látható és valós eredmények centikben és kilókban minde...

Befor: 9.970,00 Ft
6.980,00 Ft
-2.990,00 Ft -30 %
vertim etrend kiegeszito kapszula 60db

Vertim étrend-kiegészítő kapszula 60db

Gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula a testsúlycsökkentő program támogatására 60db Vertim –...

Befor: 11.990,00 Ft
11.490,00 Ft
-500,00 Ft -4 %