Nyári Darinka színésznő az Ázsia Express sztárja a TV2 Több, mint TestŐr című műsorban mesélte el a történetét. Darinka az utóbbi időben több, mint 10 kilót fogyott. Ezt a fantasztikus teljesítményt, egy különleges gyógynövényi kivonatokkból álló receptúrának köszönheti.

Nyári Darinkát aki számtalan műsorba bizonyította sokoldalúságát és tehetségét, kisérte el a TV2 stábja egy fotózása.
Darinka az életmódjáról beszélt, mert egy gyógynövény koncentrátumnak köszönhetően nagyon sok kilótól megszabadult. Vajon hogy érte el ezt a fantasztikus teljesítményt.

Mi volt Nyári Darinka motivációja?

„Az egész életemet befolyásolta hogy folyamatosan le föl ugráltak rólam a kilók. Ennek több oka volt, leginkább pszichés oka volt. Olyan elvárások vannak az emberek felé hogy mindig tökéletesek legyenek, főleg hogyha valaki képernyőn van. és És ez azért az én lelkemet befolyásolta és leginkább híztam.”

Mi volt pontosan, amivel ezt sikerült elérnie? Mibe vágott bele?

„Rátaláltam egy gyógynövény receptúrára, ami abban segít leginkább hogy ne szívodjanak annyira fel a tápanyagok. Sokkal jobb lett az anyagcserém, beállította kicsit a cukorszintemet és ami a legfontosabb hogy az éhségérzetemet is csökkentette. Így segített saját magamnak is hogy küzdjek és ne az legyen hogy az első stresszes pillanatban vagy az első gyengébb pillanatban hozzányúljak egy ételhez.”

clg etrend kiegeszito kapszula 60db

CLG étrend-kiegészítő kapszula 60db

CLG gyógynövényeket tartalmazó étrendkiegészítő a testsúlycsökkentő program támogatására. CLG kapszula Ivancsic...

11.980,00 Ft

Mi is ez a „csodaszer”?

Fontosnak tartom, hogy ez a receptúra csupa gyógynövényből áll. Vannak benne olyanok amiket nem is ismertem de nyilván utánanéztem mielőtt elkezdtem szedni. Ez a gyógynövény receptúra pont abban segít hogy meg támogassa egy kicsit az embernek a szervezetét. Van benne például egy levél, a banaba fának a levele ami a Fülöp szigeteken terem. Ez azért nagyon érdekes növény mert a helyi gyógyítók is egy nagyon ígéretes hatóanyagnak tartják. Több mint 40 aktív vegyületet tartalmaz és szintén segít a vércukorszint szabályozásában. Tehát diabéteszre is alkalmazzák nemcsak a testsúlycsökkentésre. Van benne egy Ayurvédikus hatóanyagú növény is, az indiai csalán. Én csak soványság faktornak hívom. Leginkább azt gondolom hogy ő azért a felelős hogy még jobb kedvű is vagyok attól hogy látom magam a tükörben és tényleg tényleg felszabadultabb vagyok. Segít szintén a vércukorszintben, segít abban hogy ne szívodjanak fel a zsírok. Ugyan nem iszom sok alkoholt – tényleg ritkán iszom alkoholt. Enni nagyon szeretek és ez szintén megterheli a májat. Akkor itt fedeztem fel, hogy nagyon nagyon fontos dolog hogy az embernek a mája jól működjön. Illetve hogy gyulladáscsökkentsünk bizonyos hatóanyagokkal mert akkor sokkal jobban működik akár a diéta, akár az egészséges életmód.

Milyen egyéb összetétele vannak még?

„Egy nagyon érdekes tök alakú trópusi gyümölcs, aminek az az érdekessége hogy annyira savanyú hogy ehetetlen, de fűszerként használják. Felfedezték azt hogyha ételekbe beleteszik fűszerként akkor sokkal inkább eltelitődik az ember. Neki az a legjobb funkciója leginkább, hogy a keményítőt és a cukrot nem engedi felszívódni a szervezetben. Tehát nem engedi hogy zsírpárna legyen belőle, nem rakódnak le a kis zsírocskák, hanem segít kiürülni a szervezetből.”

A teljes video megtalálható a TV2 weboldalán: tv2play.hu/tobb_mint_testor/tobb_mint_testor_xv_evad_17_resz

clg etrend kiegeszito kapszula

CLG étrend-kiegészítő kapszula 3x60db

CLG gyógynövényeket tartalmazó étrendkiegészítő a testsúlycsökkentő program támogatására. CLG kapszula Nyári D...

Befor: 35.940,00 Ft
34.990,00 Ft
-950,00 Ft -3 %