Te is azok közé tartozol, akik csak egy fárasztó hét vagy nap végén, esetleg reggel a tükörbe nézve döbbennek rá arra, hogy már nem is tűnnek olyan fiatalnak? Sokan vannak, akik egyre erősebb sminkkel próbálják visszaforgatni az idő kerekét, ám sajnos a pórusokat eltömítő kozmetikumok hosszú távon még jobban öregítik a bőrt. Létezik azonban egy természetes anyag, a hialuronsav, amelyet teljes joggal neveznek a fiatalság forrásának. A hilauronsav tabletta, szedése révén bőröd simává és ragyogóvá válhat – és mindezt a legegyszerűbb, legtermészetesebb módon, drága arcfiatalító kezelések nélkül is elérheted!

A szépség múlandó?

Legtöbben a harmincas éveik végén, vagy a negyvenes éveik elején döbbennek rá először arra, hogy bár lélekben még csak huszonnyolcnak érzik magukat, testükön bizony elkezd megmutatkozni az idő múlása. A férfiakat sokszor az ízületeket megterhelő mozgásformák; a futás, síelés vagy konditermi edzés során egyre többször jelentkező térdfájdalom vagy bokafájdalom emlékezteti korukra. A nők számára életkoruk előrehaladtával egyre nyomasztóbb elvárássá válik az örök fiatalság megőrzése, hiszen a médiafelületek által ábrázolt sikeres nők még negyvenes, ötvenes, hatvanas éveikben sem tűnnek harmincnál egy perccel sem idősebbnek. Természetesen nem tér el ez a kép a nők saját elképzeléseitől sem, de a munka és a családi élet mellett sokan érzik úgy, hogy a fiatalkori testalkat megőrzése, az ősz hajszálak, a nevetőráncok, az egyre szaporodó bőrhibák és szarkalábak eltüntetése túlságosan nagy erőfeszítéseket követel.

Hiába, a szépség hanyatlása és az itt-ott jelentkező fájdalmak a korral járnak. Nincs mit tenni. A bőrfeszesítés, az arcfiatalítás csak kétes eredményeket hozó plasztikai műtétek útján lehetséges, ez pedig a gazdagok kiváltsága – gondolják sokan. Pedig ez nincs így! Az emberi test szöveteiben jelentékeny mennyiségben megtalálható hialuronsav olyan természetes porcerősítőízületvédő és bőrszépítő anyag, amely valóban visszaforgathatja az idő kerekét: nemcsak a bőröd, hanem az ízületeid rugalmasságának megőrzését is elősegíti. A WTN hialuronsav kapszula segítségével pedig természetesen, mellékhatások és műtéti beavatkozások nélkül érezheted magad nemcsak lélekben, de testben is sokáig fiatalnak!

Milyen anyag a hialuronsav, a WTN hialuron kapszula legfőbb összetevője?

hialuronsav az emberi test szöveteiben található természetes anyag, amely nagy nedvességmegkötő képessége révén a bőr simaságáért, a szövetek víztartalmának megőrzéséért, és az ízületi porcok rugalmasságáért felelős. A kor előrehaladtával azonban az emberi szervezetben található hialuronsav mennyisége folyamatosan csökken. Ennek látható jelei közé tartozik a bőr kiszáradása és ráncosodása, ám a láthatatlan tünetek sem elhanyagolhatók: az ízületi folyadék viszkozitásának csökkenése porckopáshoz és ízületi fájdalmak kialakulásához is vezethet. A WTN hialuronsav kapszula szedése révén megőrizheted, visszanyerheted bőröd ragyogását és simaságát, az egészséged és jó közérzeted megtartását támogató mozgás pedig könnyebbé is válhat!

hialuronsav a nagy vízmegkötő képességükről ismert glükózaminoglikánok csoportjába tartozik. Ezek a molekulák jelentős mennyiségű nedvességet képesek magukba zárni, a hialuronsavat tartalmazó testnedvek ezért viszkózusak, zselés állagúak. Jelentős mennyiségű hialuronsav található a szemben, a bőrben, a szövetek sejt közötti állományában és az ízületek mozgását segítő, a porcok rugalmasságának megőrzését támogató ízületi folyadékban is. A hialuronsav élettani szerepét vizsgáló kutatások az emberi szervezet egyre több működési folyamatában ismerik fel a hialuronsav jelentőségét. Ennek megfelelően a hialuronsav sikeres gyógyászati felhasználásának köre is egyre bővül.

Hogyan befolyásolja a hialuronsav a porckopás miatt kialakuló ízületi fájdalom kialakulását?

hialuronsav a proteoglikánoknak nevezett anyagokkal együtt vízmegkötő képessége révén biztosítja az ízületekben forgó csontok felszínét védő porcos anyag rugalmasságának megőrzését. A hialuronsav porcerősítő és ízületvédő tulajdonságai azonban a kor előrehaladtával bekövetkező hialuronsav termelődés csökkenésével mutatkoznak meg igazán: a megfelelő mennyiségű hialuronsav hiányában az ízületi folyadék síkossága csökkenhet és megindulhat a porckopás folyamata. Az ízületek terhelésekor, mozgás közben jelentkező ízületi fájdalom és duzzanat a porcszövet lassú leépülésének megindulását jelezhetik. A hialuronsav kapszula szedése révén azonban enyhíthetők a porckopás okozta fájdalmas panaszok.

hialuronsav egészségügyi alkalmazásának legfontosabb területei:

Elsősorban degeneratív ízületi megbetegedések, porckopás kezelése:

  • hialuronsav felívelő karriere a múlt század elején kezdődött, amikor térdízületi fájdalmaktól szenvedő betegek térdén kialakuló duzzanatból vett folyadékmintákból elkülönítették ezt az anyagot. Ekkor derült ki, hogy a hialuronsav az ízületi folyadék részeként az ízületek gördülékeny mozgásáért felelős. A hialuronsav porcerősítőízületvédő tulajdonságai ma már közismertek. Nemcsak hialuronsav tabletta vagy kapszula formájában, hanem közvetlenül a fájdalmas ízületekbe injekciózva is jelentősen hozzájárulhat a porckopás következtében fellépő fájdalmas ízületi panaszok enyhítéséhez, a mozgásképesség visszanyeréséhez.

Szemszárazság kezelése:

  • Vízmegkötő tulajdonságainak köszönhetően a hialuronsav az egyre több embert érintő krónikus szemszárazságra kifejlesztett szemcseppek fontos alkotóeleme.

Műtéti eljárásokat, illetve különböző sérüléseket követő sebgyógyulás elősegítése:

  • A hialuronsav vízmegkötő képessége révén támogatja a nyálkahártya nedvesen tartását, ezáltal védve a sérült nyálkahártyát a különböző kórokozók okozta fertőzéstől. Szemészeti, szépészeti, fül-orr-gégészeti műtétek során, illetve a külső környezeti tényezők – por, pollen, stb. – következtében kialakuló nyálkahártya irritációk kezelése során is elősegítheti a nyálkahártya regenerációját. Sebek, műtéti hegek kezelése során gátolja a gyulladást okozó baktériumok megtelepedését, gyorsítja a bőrsejtek regenerációját.

Hogyan függ össze a ráncok, szarkalábak megjelenése a hialuronsav szint csökkenésével?

A bőrszövetben nagy mennyiségben megtalálható hialuronsav biztosítja a bőr hidratáltságát. A szöveteket nagy vízmegkötő képessége révén nedvességgel tölti fel, a bőr így sima és feszes marad. Az emberi szervezet hialuronsav tartalma csecsemőkorban a legmagasabb – nem véletlen, hogy a gyerekek bőre olyan szép. Harmincéves kor után a hialuronsav termelődés rohamos csökkenésnek indul, a bőr lassan egyre szárazabbá, petyhüdtebbé, lazábbá, tehát ráncosabbá válik. Idősebb korra a csecsemőkori hialuronsav szint töredéke található csak meg a szervezetben, ennek pedig mindenki magán viseli a nyomait: hetven-nyolcvan éves kor felett a bőr már a végtagokon és a törzsön is sokszor erősen ráncosodik. A bőrszövet nedvességtartalmának csökkenésével ugyanakkor egyre kevésbé képes ellenállni a külső környezet káros hatásainak. Ennek következtében a bőrön elszaporodnak az uv-sugárzás okozta barna foltok, a nehezebben gyógyuló sebek nyomán itt-ott tartós elszíneződések, hegesedések is megjelenhetnek. A hialuronsav tehát tényleg a fiatalság forrása, a gyerekek finom bőre is a bőrszövetben nagy mennyiségben jelen lévő vízmegkötő anyagoknak köszönheti selymes simaságát.

hialuronsav kozmetikai alkalmazása:

  • A bőrszövet természetes összetevőjeként a hialuronsav a kozmetikai kezelések során elsősorban a bőrfeszesítés, az apró ráncok, szarkalábak eltüntetése terén használatos. Harmincéves kor után a bőr láthatóan veszít víztartalmából. A hialuronsavas kezeléseknek köszönhetően azonban az arc és a dekoltázs bőre újra megtelhet élettel. A hialuronsav nedvességmegkötő tulajdonságainak köszönhetően a bőr visszanyeri víztartalmát, ennek következtében rugalmassá válik és kisimul. A hialuronsav tartalmú szemránckrémek a szem körüli nevetőráncok, a szarkalábak mélységét csökkenthetik. A hialuronsav tabletta és kapszula formájában belülről járul hozzá szépséged megőrzéséhez, a különböző arckrémek összetevőjeként pedig kívülről is segítheti a bőr hidratáltságának fenntartását.
  • hialuronsavat bőrazonos tulajdonságai miatt ajakfeltöltésre és ráncfeltöltésre is kiváló eredményekkel használják.

Arcfiatalítás mellékhatások nélkül? Próbáld ki a WTN hialuronsav kapszulát

WTN hialuronsav kapszula segítségével hialuronsavval és természetes növényi kivonatokkal gondoskodhatsz szervezeted hialuronsav tartalmának pótlásáról! Ráadásul a hialuronsav kapszula porcerősítőízületvédő hatásának köszönhetően támogathat a mindennapi testmozgás jótékony hatásainak élvezetében is!

wtn hialuronsav komplex kapszula 60db

WTN Hialuronsav Komplex kapszula - 60db

WTN Hialuronsav Komplex étrend-kiegészítő kapszula a bőrfeszesítéshez! Természetes komponensekből létrehozott bőrt...

Befor: 6.480,00 Ft
5.832,00 Ft
-648,00 Ft -10 %

WTN hialuronsav kapszula jellemzői:

  • Bár a hialuronsav gyógyászatban és a kozmetikai iparban egyre növekvő népszerűségének köszönhetően számos hialuronsav tabletta kapható, a WTN hialuronsav kapszula hialuronsav tartalma rendkívül magas, minden egyes kapszula 150 mg hialuronsavat tartalmaz.
  • hialuronsav vízmegkötő tulajdonságainak köszönhetően a WTN hialuronsav kapszula támogatásával könnyedén felveheted a harcot a bőrszárazság okozta ráncosodás, szarkalábak ellen! A bőröd selymesebbé, simábbá válhat.
  • A kollagéntermelés megindulása és a visszanyert víztartalom bőrödet rugalmasabbá teszi – a kozmetikai kezelésekkel ellentétben nemcsak az arcodon, hanem a tested egész területén!
  • A fokozódó helyi keringés következtében bőröd élénkebb, sugárzóbb lehet.
  • A bőr regenerációs képessége új életre kel: a kisebb hámsérülések könnyebben begyógyulnak.
  • A bőröd a környezet káros hatásainak is jobban ellenáll – csökkenhet a különböző foltok, sebek, bőrproblémák megjelenésének gyakorisága.
  • WTN hialuronsav kapszula porcerősítő és ízületvédő tulajdonságainak köszönhetően elősegítheti ízületeid rugalmasságának megtartását.

Ráadásul a WTN hialuronsav kapszula nemcsak hialuronsavat tartalmaz!

WTN hialuronsav kapszula komplex összetétele révén nemcsak a bőr nedvességtartalmának megőrzésével segítheti elő a ránctalan, sima és feszes bőr megőrzését.

  • A bőrszövet rugalmasságát biztosító kollagén megfelelő termelődésének támogatására alfa-liponsavat, zöldtea kivonatot és szőlőmag kivonatot is tartalmaz.

Forrás: https://wisetreenaturals.hu/

WTN Hialuron