A Nottevit Skinny Sleep fogyasztóinak mi lehet a véleménye a termékről?

A Nottevit® a világon egyedülálló összetételű, kettős hatású esti stresszoldó és alvást segítő márkacsalád: természetesen nyugtat és altat, miközben az egyes Nottevit termékek célzott területeken segítik szervezetünk éjszakai töltődését.

A Nottevitet komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkező magyar gyógyszeripari szakemberek fejlesztették ki, akik elkötelezettek a tudományosan igazolt hatékonyságú természetes összetevők mellett.
Emellett mindegy egyes Nottevit termék fejlesztéséhez további szakértőket is bevontunk. A Nottevit Beauty Sleep esetében bőrgyógyász, anti-aging szakértő, a Nottevit Skinny Sleep esetében pedig dietetológus segített a hatékony összetétel kialakításában.

Nottevit Skinny Sleep?

Egyedülálló éjszakai testsúlykontroll rendszere segíti az esti stresszoldást és a pihentető alvást, miközben támogatja az alvás közbeni fokozott zsírégetést és a testsúly csökkentését is. Prémium minőségű, természetes összetevők egyedi kombinációja.

3 hozzászokást nem okozó, garantált hatóanyag-tartalmú növényi kivonattal segíti az esti stresszoldást és a pihentető alvást. További 4 értékes összetevővel minden éjjel belülről segíti a zsírlebontó anyagcserét, a testsúly csökkentését és a vércukorszint normalizálását. A Nottevit Skinny Sleep készítmény beilleszthető a vegetáriánus és a vegán étrendbe is.

nottevit skinny sleep kapszula 30db

Nottevit Skinny Sleep kapszula - 30db

Esti stresszoldás, pihentető alvás, éjszakai testsúlykontroll! Nottevit Skinny Sleep kapszulát elsősorban azoknak a h...

5.390,00 Ft

Mi a vélemény a fogyasztóknak a Nottevit Skinny Sleep-ről?

A Nottevit weboldalán leírták a fogyasztók a véleményüket, most összeszedtük Önöknek.

V. Nikoletta
Nagyon jó termék. A skinny sleep-et használom. Edzés és életmód mellett -8kg-nál járok. Éjszaka meg úgy alszom, mintha kicseréltek volna. Egy biztos azért, mozogni kell mellette. A séta az a minimum. Van, hogy összevonjuk a mozgást: a gyerek bicajozik, én rollerezem.

I. Ferencné
Sajnos azt tapasztalom, hogy az alvás hiánya népbetegségnek számít. Én is hasonló cipőben jártam. A kialvatlanság ingerlékenyé tett. Elkezdtem az interneten keresni természetes összetevőt tartalmazó alvást segítő készítményt. Így találtam rá a Nottevitre, több mint egy éve. Elkezdtem szedni és el kell mondani, hogy már első éjszaka után sokkal pihentebbnek éreztem magam. Az elkövetkező napokban, hetekben azt tapasztaltam, hogy nem csak az alvás minőségem lett jobb, hanem a súlyom is csökkent. Nem akartam elhinni, ezért folytattam a Nottevit Skinny Sleep szedését. Azt tapasztaltam, hogy kipihenten ébredtem, jobb lett a kedvem, csökkent a súlyom. Azt mondtam ez valami csoda! Baráti körömben ma már a legtöbben az én elmondásom alapján Nottevit “rajongók”. Mindenkinek ajánlom, én már Nottevit függő vagyok, leszek, mindenhova viszem magammal. Köszönöm Nottevit!

S. Kata
Szkeptikus vagyok. Nem dőlök be akármilyen hangzatos vagy látványos reklámnak, szeretek utána járni magam a termékek hatásosságának. Régota szenvedtem már a tartalmas alváshiánytól, sok mindent kipróbáltam, de tényleg.. Ismerősöm, csacsogta el, hogy amióta a Skinny-t szedi 1000x jobban alszik. Szedni kezdtem, igaza lett.. A bevétel után egy órával álmosodom el, és reggelig, az ébresztőig nyugodtan alszom. Megszűntek az éjjeli óra lesések, a forgolódások, a hülye gondolatok.

N. Zsuzsanna
Elsőre azért elég szkeptikus voltam. Nyilván csodát nem kell várni. Nem ettől a kapszulától és főleg nem pár nap alatt – de nem is egy hónap alatt -, fogunk lefogyni. Azonban elég jó kiegészítés lehet és nagy segítséget nyújthat a céljaink elérésében. Az első két napban csak egy-egy kapszulát vettem be esténként, de növeltem az adagot kettőre. Nekem ez így jobban bejött. Maga a kapszula erősen gyógynövényes illatú. Nekem nincs ezzel problémám és minden gond nélkül le tudtam nyelni. Valóban segít a nyugodtabb alvásban és ezzel megalapozzuk a nappali nyugalmunkat is. Sokkal jobban bírtam a munkát, egész nap energikus voltam. Nekem nagyon bejött a kapszula és biztos, hogy fogok még rendelni belőle, sőt lehet, hogy a Beauty Sleep kapszulát is érdemes lenne kipróbálni. Én nyugodt szívvel ajánlom bárkinek a Nottevit Skinny Sleep kapszulát. Egy próbát mindenképpen megér!

L. Zsófia
Gondoltam, hogy kipróbálom, változó korban vagyok meg változott az alvás is. Nem tudok olyan könnyen elaludni, mint korábban. Elkezdtem szedni a Nottevit Skinny Sleep-et, úgy 2 hónap alatt fogytam tőle 2 kg-ot, mert aludtam és nem keltem fel enni! Természetesen ajánlom másoknak is, hiszen én elégedett vagyok.

W. Tünde
Az interneten találtam rá tavasszal és azóta is szedem. Hamar elalszom, nyugodtan, békésen álmodom és kipihenten ébredek. Először a Happy Sleep-et vettem, azóta váltottam a Skinny Sleep-re, ami segíti az emésztésem és fogytam is. Minden éjszaka ezzel alszom el, dupla éjszakás műszak között reggel beveszem és délután jól ébredek, nem okoz semmilyen memóriazavart, amnéziát. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

G. Borbála
Már 3 hete szedem minden este lefekvés előtt, és sokkal mélyebben alszom, maximum egyszer ébredek fel éjszaka, de valószínűleg azt sem kellene, ha nem innék annyit lefekvés előtt. Illetve észrevettem, hogy a mély alvási fázisaim hosszának javulásával már 7 óra alvással is üzemképes a szervezetem, holott ezelőtt volt, hogy 9 óra alvással is fáradtnak éreztem magam! Az pedig, hogy éjszaka emellett intenzívebb zsírégetésben lehet részem a zöld tea és L-karnitin kivonatok révén, igazi bónusz a számomra!

S. M. Erzsébet
A legelső, amit kipróbáltam az a Skinny Sleep volt, az első alkalomtól nagyon hatékony volt, jól aludtam éjszaka, könnyen ébredtem és napkozben sem éreztem magam fáradtnak. A következő a Beauty Sleep kapszula volt, és kombinálni kezdtem a Skinny Sleep-pel, ami nagyon jó döntés volt (vagy egy-egy szemet vettem be belőle, vagy egyik nap 2 szem az egyikből, másik nap a másikból) kiegyensúlyozottabb voltam napközben is. Ezért is tartom nagyon jónak, hogy többféle változat van, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Összességében nagyon elégedett vagyok, és örülök, hogy rátaláltam a Nottevitre, biztosan ki fogom próbálni az újabb termékeket is.

S. Veronika
Hosszú ideje, alvásproblémaim vannak/voltak! Rendszeresen hajnali 2-3 óra körül ébredtem, és minimum másfél- 2 órát forogtam mire vissza tudtam aludni, de volt, hogy akkor már hamarosan fel kellett kelni és munkába indulni! … Ezáltal napközben nagyon nyúzottan éreztem magam és ez természetesen az étkezéseken is érződött! Még a nyáron találtam rá a Nottevit Skinny Sleep-re, azóta már az 5.dobozt használom. Lefekvés előtt 1 kapszula és jobban alszom, bár most is felébredek éjjel, de könnyebben alszom vissza és úgy érzem, hogy formált is. Biztos, hogy folytatom a használatát!!

H. Orsolya
2020 augusztusában rendeltem először a Nottevit Skinny Sleep termékből, melynek azóta is rendszeres használója vagyok. Már gyerekkorom óta nehezen, rosszul aludtam és ezt az állapotot már tarthatatlannak éreztem. Nem szerettem volna gyógyszerekhez nyúlni, végül a megoldás egy újságban jött velem szembe. A cikkben arról írtak, hogy a pihentető alvást össze lehet kötni a testsúlykontrollal. Gondoltam, így két legyet üthetek egy csapásra, de ha csak az alvási szokásaimon fog segíteni, már akkor is nyertem a dolgon. Ráadásul a termék csak természetes hatóanyagokból áll! Azonnal megrendeltem, és egyértelműen érezhető volt a hatása a kezdetektől. Azóta sokkal mélyebben alszom és kipihentebben ébredek. A testsúlyom is csökkent és az étkezésem során is lehetek megengedőbb, mert a Skinny Sleep-pel gyönyörűen szinten tudom tartani a testsúlyomat. ??

S. Nikolett
Több, mint 1 éve szedem a terméket, és nagyon szeretem mindenkinek szívből ajánlom. Nagyon jól, és pihentetően lehet tőle aludni, illetve a bőrre gyakorolt jótékony hatása is érezhető 1-2 hónap után. Azóta az új alakformáló zöld tea kivonatos változatát is fogyasztom felváltva a szépítő változattal. Én biztos, hogy továbbra is állandó fogyasztója leszek mindkét terméknek.

R. Ildikó
Rossz alvó vagyok ami azt jelenti nálam, hogy huzamosabb ideig nem tudok aludni vagy nehezen sikerül. Ez idő alatt persze mit csinalok? Nassolok, de mindent. Szerencsemre eddig nem voltam túlsúlyos, de gáz, hogy éjjel felélek mindent. Amióta rátaláltam a két készítményre, nem ürítem ki a hűtőt, alszom es persze továbbra sem hízok. Csak ajánlani tudom de fogyásnál kitartás ,türelem és szupi lesz..

I. Marika
Én nagyon rossz alvó voltam. Közel 2 éve ajánlották nekem a Nottevit Skinny Sleep-et. Úgy gondoltam, nincs mit veszteni. Akkor most elmondhatom, a Skinny Sleep-et nekem találták ki. Az alvásom minősége sokkal jobb és még plusz hatása is van, zsírt éget! Csak pozitív véleményem van. Napokban kaptam a hírt az új termékről, a Skinny Sleep Collagen Night Burner-ről. Azt gondoltam megtámogatom az egyiket a másikkal. Most a legjobb dolgok történnek velem: nyugodtan alszok, zsírt égetek és a bőröm is feszesebb. Ezt kaptam a Nottevit termékektől! Ma már a Nottevit és én elválaszthatatlanok vagyunk, mert megérdemlem!!! Én szeretem, használom és ajánlom! Próbáld ki!

I. Ferencné
Sajnos azt tapasztalom, hogy az alvás hiánya népbetegségnek számít. Én is hasonló cipőben jártam. A kialvatlanság ingerlékenyé tett. Elkezdtem az interneten keresni természetes összetevőt tartalmazó alvást segítő készítményt. Így találtam rá a Nottevitre, több mint egy éve. Elkezdtem szedni és el kell mondani, hogy már első éjszaka után sokkal pihentebbnek éreztem magam. Az elkövetkező napokban, hetekben azt tapasztaltam, hogy nem csak az alvás minőségem lett jobb, hanem a súlyom is csökkent. Nem akartam elhinni, ezért folytattam a Nottevit Skinny Sleep szedését. Azt tapasztaltam, hogy kipihenten ébredtem, jobb lett a kedvem, csökkent a súlyom. Azt mondtam ez valami csoda! Baráti körömben ma már a legtöbben az én elmondásom alapján Nottevit “rajongók”. Mindenkinek ajánlom, én már Nottevit függő vagyok, leszek, mindenhova viszem magammal. Köszönöm Nottevit!

K. F. Szilvi
Többet terméket is kipróbáltam, de a SKINNY SLEEP-től látványosan olvadtak le a kilók a 2. szülésem után. Nálam top az biztos. Most a collagént is elkezdtem és már látom magamon a változást.

nottevit skinny sleep collagen night burner 1 havi adag

Nottevit Skinny Sleep + Collagen Night Burner 1 havi adag

Nottevit Skinny Sleep kapszula és Collagen Night Burner italpor most egy csomagban a nagyobb hatás elérése érdekében. A...

Befor: 20.090,00 Ft
19.990,00 Ft
-100,00 Ft -0 %

S. B. Ildikó 2
Én is rossz alvó voltam, de mióta megismertem a Nottevit Skinny Sleep kúráját azóta megváltozott sok minden. Pedig csak két hete fogyasztom, de szuper jól érzem magam! Eddig néztem a plafont amikor lefeküdtem, csak forgolódtam órákig. Most? Beveszem a Skinny Sleep kapszulákat megiszom mellé a fincsi eper ízű italomat és fél óra múlva le kell feküdnöm, mert elálmosodom! Én csak jó tapasztalatokkal rendelkezek. Jaa..és tényleg égeti a zsírt éjszaka! Frissen, üdén ébredek minden reggel azóta! Nekem bevált és csak ajánlani tudom! Kell a türelem és kitartás de tuti megéri! Köszönöm!!!

S. B. Ildikó
Sziasztok! Két hónapja szedem és szuper jól érzem magam! Imádooom a Skinny Sleep-et azóta nem nasizok este 6 után, nem eszek… jaa és azóta szuper jókat alszok és elkezdődött a fogyás is, ami felemelő érzés!!! Nekem bevált és csak jó szívvel ajánlani tudom!

S. Nikolett
Több, mint 1 éve szedem a terméket, és nagyon szeretem mindenkinek szívből ajánlom. Nagyon jól, és pihentetően lehet tőle aludni, illetve a bőrre gyakorolt jótékony hatása is érezhető 1-2 hónap után. Azóta az új alakformáló zöld tea kivonatos változatát is fogyasztom felváltva a szépítő változattal. Én biztos, hogy továbbra is állandó fogyasztója leszek mindkét terméknek.

L. Zsófia
Gondoltam, hogy kipróbálom, változó korban vagyok meg változott az alvás is. Nem tudok olyan könnyen elaludni, mint korábban. Elkezdtem szedni a Nottevit Skinny Sleep-et, úgy 2 hónap alatt fogytam tőle 2 kg-ot, mert aludtam és nem keltem fel enni! Természetesen ajánlom másoknak is, hiszen én elégedett vagyok.

W. Tünde
Az interneten találtam rá tavasszal és azóta is szedem. Hamar elalszom, nyugodtan, békésen álmodom és kipihenten ébredek. Először a Happy Sleep-et vettem, azóta váltottam a Skinny Sleep-re, ami segíti az emésztésem és fogytam is. Minden éjszaka ezzel alszom el, dupla éjszakás műszak között reggel beveszem és délután jól ébredek, nem okoz semmilyen memóriazavart, amnéziát. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Vélemények forrása: nottevit.hu