“Minden nőnek kötelezővé tenném a botoxot”

Keleti Györgyi egy YouTube podcastban elárulta, azért fogott bele a szépészeti beavatkozásokba, mert öregedni kezdett és ezt szerette volna ellensúlyozni.

Lakatos Levente vendége volt Keleti Györgyi, aki több mint 20 évvel ezelőtt az elsők között volt, aki bevállalta a plasztikai műtétet. A celeb azóta számos szépészeti beavatkozáson van túl, bevallása szerint minden nőnek kötelezővé tenné a botoxot.

gal titok halkollagen peptidek msm

GAL TITOK Halkollagén Peptidek + MSM

TITOK HALKOLLAGÉN PEPTIDEK + MSM (30 adag) 100%-ban hasznosuló, kimagasló profilú Naticol® halkollagén és MSM az egés...

Befor: 7.390,00 Ft
6.651,00 Ft
-739,00 Ft -10 %

“Én már elmúltam negyven éves. Én bőségesen élek ezekkel a beavatkozásokkal, legyen az egy botox, legyen az egy álcsúcstöltés, 30 év feletti nőknek vannak ezek a beavatkozások kitalálva. Itt azzal van a legnagyobb probléma, hogy már a huszonéves lányok is elmennek botoxra, minek? Mit fog csinálni 35 évesen, vagy negyvenen?” – fogalmazott Keleti Györgyi, aki évekig szőke volt, most azonban barna hajra váltott.

“Az, hogy én élek ezekkel a beavatkozásokkal, az egy nagyon jó dolog, én megtehetem a koromból adódóan. Ha lehetne, én nagyon sok dolgot kötelezővé tennék a nőknek, mondjuk egy botox kezelést negyven fölött” – szögezte le Keleti Györgyi.

A híresség azt is hozzátette, ismerősei körében számos ember végzett szépészeti beavatkozást.

schuessler hialuron arcszerum 30 ml

Schüssler Hialuron arcszérum 30 ml

Hidratáló, ránctalanító, bőrtömörséget fokozó Hialuron arcszérum, amelyet arcon, nyakon és dekoltázson is érdem...

6.190,00 Ft