Pásztor Erzsi súlyos betegségen esett át, ami nagyon legyengítette, ám a megpróbáltatások megerősítették a hitét és az erejét.

Őt és a szeretteit is megrémítette

Bárki aki meghallja Janka néni nevét, azonnal a közkedvelt magyar színésznő jut róla az eszébe: Pásztor Erzsi örökre beírta magát a történelemkönyvekbe a Szomszédokban nyújtott alakításával, azonban nem csak komikaként, hanem drámai szerepekben is számos alkalommal megállta a helyét, no és persze bravúros szinkronszerepeiről sem feledkezhetünk meg. A mai napig a közönség egyik nagy kedvence, bőven akad munkája, hiszen folyamatosan hívják színpadra és szinkronstúdiókba, s noha lassan 86 éves lesz, még mindig tele van energiával, a vitalitása a régi. Ám mostanában nehéz időszakon ment keresztül, ugyanis súlyos betegségen esett át, ami őt és a szeretteit is megrémítette.

Borzalmas, ami történt: rákkal műtötték a magyar színésznőt, drasztikusan lefogyott a betegsége miatt

„Magammal beszéltem meg elsőként, hogy még dolgom van a világban”

„Végbélrákkal kerültem kórházba, ami nagyon legyengített, de felálltam belőle. Volt műtétem, és többféle kezelésen átestem, emiatt tizennégy kilót fogytam, és nagyon legyengültem. Ráadásul a lányom csak egyszer-kétszer tudott meglátogatni, mert akkor még Olaszországban élt. A fő támaszom a keresztlányom volt és az unokám barátnője és a családja” – nyilatkozta a HOT Magazinnak a színésznő, aki annak idején rajtuk kívül senkit sem engedett be a kórházba, csak telefonon adott hírt magáról. „Magammal beszéltem meg elsőként, hogy még dolgom van a világban; most nagyon rossz, de meggyógyulok, és folytatom a korábbi életemet. Rendbe jöttem, visszaszereztem a versenysúlyomat. Akkor elajándékoztam a ruhatáram zömét, de azóta bepótoltam: jöttek a piros és napságra blúzok, nadrágok, amik passzolnak az egyéniségemhez” – mesélte a művésznő.

Forrás: femcafe.hu