A TITOK termékek Pataki Ági és a GAL közös munkája által születtek. A legújabb, időtálló kutatások eredményeinek alapjaira támaszkodva hatékony étrend-kiegészítőket kínálnak fogyasztóiknak a felesleges összetevőket kihagyva.

Az alkotók az életszerűségre törekedtek a gondosan válogatott összetevőkkel, értő módon meghatározott mennyiségekkel és arányokkal, mindezt a természetesség és a szépség jegyében.

Mi az örök szépség titka? Az időtlenség.

Amikor lényegtelen a korunk, mert életörömünk átsugárzik mindenen.
Nincs vonzóbb egy magabiztos, önmagát becsülő, folyamatos fejlődésre képes, a világra nyitott nőnél.
Az ilyen nő bármilyen életkorban lehet fiatal, mert képes uralni az időt.

Az új formulák

GAL TITOK Halkollagén Peptidek + MSM

gal titok halkollagen peptidek msm

GAL TITOK Halkollagén Peptidek + MSM

TITOK HALKOLLAGÉN PEPTIDEK + MSM (30 adag) 100%-ban hasznosuló, kimagasló profilú Naticol® halkollagén és MSM az egés...

Befor: 7.390,00 Ft
6.651,00 Ft
-739,00 Ft -10 %

GAL TITOK Multivitamin

gal titok multivitamin

GAL TITOK Multivitamin

TITOK MULTIVITAMIN (30 adag) Pataki Ági és a GAL közös terméke A tudomány által bizonyítottan legjobb összetevők, ...

Befor: 13.990,00 Ft
12.591,00 Ft
-1.399,00 Ft -10 %

A TÖRTÉNET

Pataki Ági és Szabó Gál Bence együttműködése mindazon jóból, amit a saját életükben eddig elértek és kaptak, nem azt olvasztja egybe, s mutatja fel, amit egyediségében példaként állítani, követhetőként mutatni nem volna illő, hanem csakis azt, ami szeretettel mindenkinek átadható.

A világra nyitottan, érdeklődő kíváncsisággal járták a maguk útját, amikor Ági ötletét meghallva egy közös barát bemutatta őket egymásnak. Ági egy olyan termék megalkotásában kérte Bence segítségét, amelynek célja és üzenete a szépség és az egészség, e kettő harmóniája. Ági megközelítése új színt vitt Bence fejlesztői munkájába, s közben jó érzéssel töltötte el mindkettőjüket az azonnal kialakult összhang és bizalom.

Egyikük sem bújt a másik bőrébe, ahhoz, amit közösen csináltak, együtt a szeretteikkel, barátaikkal, a munkában velük osztozókkal, mindenki azt adta, amiben a legjobb.

Ha az együttműködésükről, s mindarról, ami abból született, többet mondani nem tudnánk, mint hogy Ági maga a kortalan üdeség és vonzerő, s Bence a táplálkozás és az egészség kapcsolatának utolérhetetlen tudója, közös munkába biztosan nem vágtak volna. Ahhoz több kell, de ez a több kettejüknél olyan erővel mutatta magát, hogy elengedni kár lett volna. Nagy gonddal válogatott hozzávalókból, a szépség és egészség gondtalanságáért megszületett: a TITOK.

GAL TITOK Multivitamin és Halkollagén Peptidek + MSM

gal titok multivitamin es halkollagen peptidek msm

GAL TITOK Multivitamin és Halkollagén Peptidek + MSM

TITOK HALKOLLAGÉN PEPTIDEK + MSM (30 adag) 100%-ban hasznosuló, kimagasló profilú Naticol® halkollagén és MSM az egés...

Befor: 21.090,00 Ft
18.981,00 Ft
-2.109,00 Ft -10 %

.