Míg sokaknak egy két kilótól megszabadulni is óriási kihívás ők hárman együtt több mint 50 kg-ot adtak le.

3 fogyás története

Hedonista életet élnek, imádnak enni. Most elmondja a nagy titkot Nyári Darinka, Laky Zsuzsi és Kandász Andi hogy mit kell csinálni, azt is árulják, hogy hogyan küzdöttek meg a fogyókúra alatt felhalmozódott feszültséggel.

Nyári Darinka fogyásának a története

Nyári Darinka évekig harcolt plusz kilóival. Azt mondja, szinte már attól is hízott, ha egy ételre ránézett. A fordulat idén tavasszal jött amikor 12 kilótól szabadult meg.

„Sikerült végre megszabadulnom nagyon sok kilótól és azt mondom hogy rájöttem egy olyan útra amit most nem szeretnék abbahagyni. Váltottam is és beleférnek finomfalatok is.” mondta Nyári Darinka.

Darinka módszere az úgynevezett a testsúlycsökkentő innovátor. Hatóanyagai fokozzák a zsíranyagcserét elnyomják az étvágyat és megakadályozzák az anyagcsere gátló gyulladásokat. Ma már sokkal kisebb adagokkal is jóllakik így kedvenc pékárui sincsenek a tiltólistán.

clg etrend kiegeszito kapszula

CLG étrend-kiegészítő kapszula 2x60db

CLG gyógynövényeket tartalmazó étrendkiegészítő a testsúlycsökkentő program támogatására. CLG kapszula Nyári D...

Befor: 23.960,00 Ft
23.590,00 Ft
-370,00 Ft -2 %

Laky Zsuzsi fogyásának a története

Laky Zsuzsi a rettegett 4x közeledtével döbbent rá, nem halogathatja tovább a fogyást. Ráadásul második terhessége alatt felszedett kilóitól sem tudott jó ideig megválni
Zsuzsi még azon is gondolkozott, hogy plus size modellnek álljon. Pár hónapja ugyanazt a módszert kezdte el használni mint Darinka. A testsúlycsökkentő innovátor végül megoldást jelentett, 8 kilót adott le és ma már két számmal kisebb ruhákat hord.

„Mivel az önkínzó módon diétáztam, nem hogy segítettek volna hanem gyomorfájdalmat és refluxot okoztak.”

Már nem úgy megy a fogyás, mint a gyerekek előtt és nem ehetek meg mindent , amit szeretnék. Ezért kerestem valamit, ami tud nekem segíteni a fogyásban, hogy meggyorsítsa ezt a folyamatot. Akkor találtam meg ezt a gyógynövény komplexet, ami az étvágycsökkentés mellette azért is segített, mert a benne lévő indiai csalán a diéták során gyakran jelentkező kimerültség és szorongás ellen is megoldást jelentett a fogyókúra alatt. – mesélte a modell.

clg etrend kiegeszito kapszula

CLG étrend-kiegészítő kapszula 3x60db

CLG gyógynövényeket tartalmazó étrendkiegészítő a testsúlycsökkentő program támogatására. CLG kapszula Nyári D...

Befor: 35.940,00 Ft
34.990,00 Ft
-950,00 Ft -3 %

Kandász Andi fogyásának a története

Kandász Andrea igazán otthonosan mozog a konyhában. Andi akinek több mint 20 kilós fogyását egy egész ország követte. De nemcsak a leglátványosabb átalakulás az övé, tartósabb is, Formáját három éve őrzi, Úgy hogy neki sem kell semmiről lemondani amit megkíván. Andinak a megoldást jelentő módszert Keleti Andi ajánlotta.

A műsorvezető jól emlékszik a pillanatra amikor rájött mennyire elszaladt vele a ló: a pandémia idején amikor kiderült hogy 86 kiló vagyok az a borzasztó rossz és stresszes érzés volt. Az ember elkezd magának hazudni, valahogy úgy áll be a tükörbe, hogy egy kicsit vékonyabbnak látszon, behúzza a hasát.

stardiets sd36 cla kapszula 6060 db

StarDiets SD36 + CLA kapszula 60+60 db

A fogyókúrát elősegítő csomagban található készítmények gyorsítják az anyagcserét, csökkentik az éhségérzet...

Befor: 14.990,00 Ft
14.500,00 Ft
-490,00 Ft -3 %

Mindhárman egyetértenek abban, hogy tudatosság és életmód reform nélkül nincs fogyás. De abban is hogy az önsanyargató módszerek csak átmeneti változás jelentenek, és a szervezet bizony bosszút áll azokért.

3 fogyás története: videó