MI A MAGNÉZIUM SZEREPE?

Mivel a magnéziumnak az idegrendszer, az izomzat megfelelő működésében valamint az anyagcsere folyamatokban komoly szerepe van, adott volt számomra, hogy az általam amúgy is kedvelt masszázs fajtát, a nyirokmasszázst az Ősi Magnézium Géllel egészítsem ki.
A vendégeim és a saját tapasztalataim alapján elmondhatom, hogy a végeredmények minden várakozásomat felülmúlták.

A magnéziumos masszázs rengeteget segít a szervezetnek

Mivel manapság a bőrön át felszívódó gyógyhatású készítmények egyre népszerűbbek, elfogadott tény, hogy a bőrünk fontos szerepet tölt be az anyagcserénkben.  A belsőnkben történő változásokat is jelzi a bőrünk: hormonális változások,  anyagcsere zavarok, allergiás panaszok mind-mind megjelennek testünk különböző részein és információkat közölnek a hozzáértők számára. Éppen ezért az információ nem csak kifelé, hanem befelé is áramolhat.  A szájon át szedhető készítmények nagy része nem jut el a szervekhez, mert az emésztőrendszerünkből kiválasztódik, viszont a bőrön keresztül közvetlenül a „célállomásra” juttatható nagyobb mennyiségben.

MI A SZEREPE A MAGNÉZIUMNAK A MÉREGTELENÍTŐ KÚRÁKBAN?

A tavaszi méregtelenítő- és fogyókúrák kiegészítő kezelésében fontos szerepe van a nyirokmasszázsnak és a magnéziumnak.  Az Ősi Magnéziummal végzett nyirokmasszázs hatását már kezelés során érzik a vendégek.  Könnyebben oldódnak a háton a stresszes életmód okozta elváltozások, feszültségek, a táplálkozási szokásokból és a mozgásszegény életmódból adódó esztétikai elváltozások a bőrön. Például a cellulitisz, a terhességi csíkok, ekcéma, pikkelysömör, műtéti hegek, pattanások, petyhüdt bőr, allergiák különféle típusai a kezelések során látványos javuláson mennek keresztül. Egy 8-10 alkalmas kúra alatt kiváló eredményt érhetünk el, tartóssága a kiváltó okoktól függően akár  hónapokban mérhető.  A masszázs semmi különleges eljárást nem igényel, a megszokott fogásokkal visszük a bőrfelületre az Ősi Magnézium masszázshoz készült termékeit, a vendégek kellemetlenséget nem tapasztalnak.

Forrás: osimagnezium.hu

osi magnezium masszazs gel 200 ml

Ősi magnézium masszázs gél - 200 ml

Az Ősi Magnézium Masszázsgél egyedülálló formula, mely a 250 millió éves Ősi Magnézium Koncentrátumból készül....

Befor: 4.990,00 Ft
4.491,00 Ft
-499,00 Ft -10 %