A Just Clear Fitness – Életmód Award 2024

Idén is ragyogóan csillogott a magyar fitness és életmód világa a Just Clear Fitness – Életmód Award díjátadó gálán. A rendezvény márciusban került megrendezésre, és egy olyan ünnepség volt, amelyben a legfittebb sportolók, művészek, üzletemberek és közéleti szereplők kaptak érdemelten elismerést. A Just Clear Fitness – Életmód Award az egyik legfontosabb esemény a hazai életmód- és sportvilágban, ahol az egészséges életmódra és a sportteljesítményre helyezik a hangsúlyt.

A Vegnum – Az év vitaminja 2024

Az egyik legkiemelkedőbb pillanat a díjátadó gálán az volt, amikor a Vegnum vitamincsalád elnyerte az Év Vitaminja 2024 díjat. Ez a kitüntetés nemcsak a termékek kiválóságát ismeri el, hanem azt a munkát is, amit a Vegnum csapata az egészség és az életminőség javítása érdekében végez.

vegnum energy d kapszula 30db

Vegnum Energy-D kapszula - 30db

A Vegnum Energy-D a fizikailag és szellemileg kiemelten aktív emberek számára kifejlesztett újgenerációs immuntámogat...

Befor: 4.999,00 Ft
4.499,00 Ft
-500,00 Ft -10 %

Az „élj tisztán” elv és az egészséges életmód hívei

A Just Clear Fitness – Életmód Award rendezvényei az „Élj Tisztán” elvet vallják, mely szerint az egészséges táplálkozás és az aktív életmód alapvető fontosságúak az egészséges életmód kialakításában és fenntartásában. A gálán díjazzák a legfrissebb fejlesztéseket és irányvonalakat a fitness, táplálkozás és prevenció területén, ezzel ösztönözve az innovációt és a fejlődést az egészségügyi és életmódbeli szektorokban.

A magyar fitness és életmód világ kiemelkedő eseménye

A Just Clear Fitness – Életmód Award díjátadó gála Magyarország egyetlen olyan eseménye, ahol a fitness, szabadidő és versenysport területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó cégek, szervezetek és közéleti személyiségek találkoznak és részesülhetnek elismerésben. A gálán jelen vannak a fitness és életmód világának meghatározó alakjai, akik együtt ünneplik az egészség és a teljesítmény kultúráját.

Az év legfittebb női műsorvezetője: Erős Antónia

Gratulálni szeretnénk Erős Antóniának, aki az eseményen Az év legfittebb női műsorvezetője díjat vehette át. Antónia nemcsak a televízióképernyőn, hanem az életben is példát mutat az egészséges életmódra. Emellett az is örvendetes, hogy Antónia Vegnum termékeket használ, ami tovább erősíti az egészséges életmód iránti elkötelezettségét, és példát mutat másoknak is a tudatos életmódra való törekvésben.

vegnum multi d kapszula 30db

Vegnum Multi-D kapszula - 30db

VEGNUM MULTI-D zöldség- és gyümölcskivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő multivitamin kapszula. Multivitamin, a ...

Befor: 4.990,00 Ft
4.280,00 Ft
-710,00 Ft -14 %