Pihentető fürdőzés közben szeretnél az egészségeddel is törődni? Az Ősi Magnézium Fürdősó a test számára könnyen feldolgozható száraz magnézium-klorid sók és más, a szervezet által könnyen feldolgozható nyomelemek keveréke. Az Ősi Magnézium Fürdősó ideális magnézium- és lábfürdőkhöz. Az Ősi Magnézium Fürdősó gyermekeknek és érzékeny bőrűeknek is ajánlott.

A magnézium fontossága az egészség szempontjából

Az egészségünk szempontjából a magnézium rendkívül fontos ásványi anyag, amely számos élettani folyamatban nélkülözhetetlen szerepet játszik. A magnézium szerepet vállal az idegrendszer működésében, az izomműködés szabályozásában, valamint a szív- és érrendszer egészségének fenntartásában. Emellett segíti az immunrendszer erősítését és részt vesz a csontok egészségének megőrzésében.

Sajnos, a modern életmód és táplálkozás gyakran vezet magnéziumhiányhoz. A stressz, a túlzott koffein és alkoholfogyasztás, valamint a táplálkozási szokásaink miatt csökkenhet a magnézium szintje a szervezetben. Ennek következménye lehet fáradtság, izomgörcsök, alvászavarok és koncentrációs nehézségek.

Az Egyesült Államokban végzett felmérés szerint az emberek 68-75 %-a nem fogyaszt naponta elegendő mennyiségű magnéziumot, 19 %-uk még a napi javasolt mennyiség felét sem.

Azonban a magnézium pótlása rendkívül egyszerű és hatékony. Egyik leghatékonyabb módja az ősi magnézium fürdősó használata. Ez a természetes forrásból származó magnéziumtartalmú fürdősó segít a magnézium bevitelében a bőrön keresztül, így könnyen felszívódik és gyorsan eléri a szervezetet.

Az ősi magnézium fürdősó tehát kiváló választás lehet az egészségünk megőrzéséhez és a magnézium szintünk fenntartásához. További előnye, hogy nem csak belsőleg, hanem külsőleg is jótékony hatással van ránk. A fürdés során a magnézium a bőrön keresztül hatol be a szervezetbe, így segít ellazítani az izmokat, csökkenti a stresszt és javítja a bőr állapotát.

Érdemes tehát felfedezni az ősi magnézium fürdősó nyújtotta előnyöket, és beépíteni a mindennapi egészségmegőrzésünkbe.

Az ősi magnézium fürdősó egészségügyi előnyei

Az ősi magnézium fürdősó számos egészségügyi előnnyel jár, amelyek hozzájárulhatnak az általános jólétünkhöz és egészségünk megőrzéséhez.

Először is, az ősi magnézium fürdősó rendkívül hatékony izomlazító hatással rendelkezik. A magnézium fontos szerepet játszik az izmok működésében és relaxációjában. A fürdő során a magnézium a bőrön keresztül felszívódik, és eléri az izmokat, segítve azok ellazulását és a feszültség csökkentését. Ez különösen hasznos lehet azoknak, akiknek izomgörcsökkel vagy izomfájdalmakkal kell megküzdeniük.

Ezenkívül az ősi magnézium fürdősó stresszcsökkentő hatással is rendelkezik. A magnézium fontos szerepet játszik az idegrendszer működésében, és segít megnyugtatni az idegeket. A stressz és szorongás enyhítése mellett segít ellazulni, nyugalmat és belső harmóniát teremtve.

A magnézium fürdősó továbbá rendkívül jótékony hatással van a bőrre. A bőrünk a legnagyobb szervünk, és a magnézium segít fenntartani annak egészségét és szépségét. A fürdő során a magnézium hidratálja és táplálja a bőrt, segítve annak rugalmasságának megőrzését és a szárazság, irritáció, viszketés enyhítését.

Végül, az ősi magnézium fürdősó pozitív hatással lehet az alvásminőségre is. A magnézium hozzájárul a relaxációhoz és a nyugodt alváshoz szükséges idegi folyamatokhoz. A rendszeres fürdés magnéziumban gazdag fürdősóval elősegítheti az alvásminőség javulását és segíthet az álmatlanság vagy az alvászavarok kezelésében.

Az ősi magnézium fürdősó tehát egész sor egészségügyi előnnyel jár. Az izomlazító hatása, a stresszcsökkentő tulajdonságai, a bőrápoló hatásai és az alvásminőség javítása mind hozzájárulnak az általános jólléthez és a mindennapi egészség megőrzéséhez.

Az ősi magnézium fürdősó használata

A kádfürdő legyen meleg, de ne legyen forró, mert a forró víz a bőr párologtatását fokozza, a fontos ásványi anyagok felszívódását pedig nem. Oldjunk fel minimum 200 g Ősi Magnézium fürdősót a kád vizében, és vegyünk kb. 30 perces, lazító fürdőt. Fürdés során mindenképpen kerüljük a szemek, a nyálkahártya környékét, mert a só irritálhatja azokat. Lehetőség szerint meztelenül vegyük igénybe a fürdőt, így a magnézium könnyebben felszívódik, és a fürdőruhát sem koszolja össze.

Videó az Ősi Magnézium fürdősó használatáról

Milyen pozitiv hatásai vannak az Ősi Magnézium fürdősó használatának?

  1. Gyomor- és emésztőrendszerbarát: Az Ősi Magnézium fürdősók és az Ősi Magnézium koncentrátumok nem terhelik meg a gyomrot és az emésztőrendszert. Ez azt jelenti, hogy a magnézium pótlása nem jár kellemetlen emésztési problémákkal, mint például gyomorfájdalom vagy emésztési zavarok.
  2. Nyugodt alvás és helyreállított magnéziumszint: A fürdősóban található természetes magnézium elősegíti a jó minőségű, nyugodt alvást. A magnézium hozzájárul az idegi folyamatok megnyugtatásához és a relaxációhoz, így segít a jobb alvás elérésében. Emellett a fürdősó segít helyreállítani a sejtes magnéziumszintet, ami elengedhetetlen a szervezet megfelelő működéséhez.
  3. Sejtvédő és méregtelenítő hatás: Az Ősi Magnézium fürdősó stimulálja a méregtelenítési folyamatokat a szervezetben. A magnézium segít eltávolítani a káros anyagokat és salakanyagokat, támogatva ezzel a sejtek egészségét és a szervezet általános méregtelenítését.
  4. Izomlazítás és fájdalomcsillapítás: A magnézium hatékonyan enyhíti a görcsöket és az izomfájdalmakat. Az Ősi Magnézium fürdősó aktivizálja az izmok működését, segít ellazítani azokat, és csökkenti a fájdalmat és a kellemetlenségeket.
  5. Stresszcsökkentés és energianövelés: A magnézium fontos szerepet játszik a stressz elleni küzdelemben és az energiaszint emelésében. Az Ősi Magnézium fürdősó alkalmazása segíti a stressz csökkentését, megkönnyíti a relaxációt és emeli az energiaszintet, így segítve a mindennapi kihívásokkal való megküzdést.
  6. Hormonháztartás és bőrápolás: Az Ősi Magnézium fürdősó jót tesz a hormonháztartásnak és a bőrnek is. A magnézium segíthet kiegyensúlyozni a hormonokat, ami fontos szerepet játszik a test és az érzelmi jólét szempontjából. Emellett a fürdősó hidratálja, táplálja és megfiatalítja a bőrt, segítve annak egészséges és ragyogó megjelenését.

Az Ősi Magnézium fürdősó tehát többféle módon támogatja az egészségünket és jólétünket. Nem csak a magnézium pótlását teszi könnyűvé és hatékonnyá, de számos egyéb előnyös tulajdonsággal is rendelkezik a stresszcsökkentéstől a fájdalomcsillapításig, a méregtelenítéstől a bőrápolásig terjedően.

Ősi Magnézium fürdősó vásárlása

Az Ősi Magnézium fürdősó megvásárolható számos bioboltban, illetve megrendelhető a vitalnatural.hu webáruházban is. Nem csak az Ősi Magnézium fürdősót forgalmazzák, hanem az összes Ősi Magnézium termékeket is.

Ősi magnézium fürdősó

osi magnezium fuerdoso 1000g

Ősi magnézium fürdősó - 1000g

Az Ősi Magnézium Fürdősó száraz magnézium-klorid só és egyéb nyomelemek keveréke, melyet magnéziumos fürdőkhöz...

3.290,00 Ft

Ősi magnézium Sport Izomrelax fürdősó

A frissítő, édesnarancs illóolajjal dúsított magnéziumos fürdősó garancia a kellemes közérzetre!

A fürdősóban lévő borsmenta illóolaj jótékony hatásai:

  • Görcsoldás és fájdalomcsillapítás
  • Megfázás és influenza
  • Légzési problémák
osi magnezium sport izomrelax fuerdoso 1000g

Ősi magnézium Sport Izomrelax fürdősó - 1000g

Az Ősi Magnézium Fürdősó Sport Izomrelax a sport által igénybevett izmok magnéziumos relaxációjához, frissítő b...

3.990,00 Ft

Ősi magnézium Jókedv fürdősó

A frissítő, édesnarancs illóolajjal dúsított magnéziumos fürdősó garancia a kellemes közérzetre!

A fürdősóban lévő édesnarancs illóolaj jótékony hatásai:

  • Hangulatjavításra
  • Megakadályozza a fertőzéseket
  • Javítja a vérkeringést
  • Méregtelenítés
osi magnezium jokedv fuerdoso 1000g

Ősi magnézium Jókedv fürdősó - 1000g

Az Ősi Magnézium Fürdősó Jókedv segít kikapcsolni egy hosszú nap után, valamint jó közérzetet és energiát bizto...

3.990,00 Ft

Ősi magnézium Jóéjt fürdősó

BIO levendula illóolajat tartalmazó magnéziumos fürdősó, száraz magnézium-klorid só és egyéb nyomelemek keverékéből elkészítve. Segíti a nyugodt, pihentető alvást és a megfelelő, bőrön keresztüli magnéziumpótlást.

osi magnezium joejt fuerdoso 1000g

Ősi magnézium Jóéjt fürdősó - 1000g

Az Ősi Magnézium Jóéjt Fürdősó száraz magnézium-klorid só és egyéb nyomelemek keveréke, melyet magnéziumos für...

3.990,00 Ft

Ősi magnézium megfázásra fürdősó

Lélegezzen szabadon a bio minősítésű eukaliptusz illóolajat tartalmazó Ősi Magnézium fürdősóval, amely kifejezetten megfázásos tünetek enyhítésére készült!

A fürdősóban lévő eukaliptusz illóolaj jótékony hatásai:

  • Görcsoldás és fájdalomcsillapítás
  • Megfázás és influenza
  • Légzési problémák
osi magnezium megfazasra fuerdoso 1000g

Ősi Magnézium megfázásra fürdősó - 1000g

Lélegezzen szabadon a bio minősítésű eukaliptusz illóolajat tartalmazó Ősi Magnézium fürdősóval, amely kifejezett...

3.990,00 Ft