Laky Zsuzsi magyar modell és szépségkirálynő. 2003-ban Magyarországot képviselte a Miss Európa szépségversenyen Párizsban és meg is nyerte a versenyt

„A második kislányom születésekor majdnem 20 kiló felesleg jött fel rám, szülés után többféle diétával próbálkoztam, és úgy tűnik, valamit nagyon elrontottam. Az önsanyargató módszerek nyomot hagytak, a gyomrom gyakran iszonyatosan fájt, kiderült, hogy refluxom van, akinek volt már hasonló problémája, az tudja, miről beszélek.”

Laky Zsuzsi fogyásának titka

Laky Zsuzsi rengeteget fogyott az utóbbi időben. Az egykori szépségkirálynő 8 kilótól szabadult meg egy testsúlycsökkentő innovátor segítségével. A kétgyermekes anyuka mindig is gyönyörű volt, de a második gyerek születése után maradt rajta jó néhány plusz kiló. Azonban mostanra bomba formába került és nagyon karcsú lett.

clg etrend kiegeszito kapszula 60db

CLG étrend-kiegészítő kapszula 60db

CLG gyógynövényeket tartalmazó étrendkiegészítő a testsúlycsökkentő program támogatására. CLG kapszula Ivancsic...

11.980,00 Ft

„Nemrég töltöttem be a 39-et, úgy voltam vele, hogy muszáj lefogynom, még negyven előtt, mert nem akarom, hogy komolyabb bajom legyen. A fogyás régebben a sportnak és a modelléletmód trükkjeinek köszönhetően könnyen ment, most már azt vettem észre, hogy a negyedik x árnyékában már másképp működik a szervezet.”

Az egykori szépségkirálynő rengeteget edz és nagyon odafigyel az egészséges életmódra. Ráadásul fitneszedzőként képzeli el a jövőjét.

Laky Zsuzsi fogyása

A fogyás előtti és utáni képeken jól létszik, hogy milyen csínos lett az egykori modell.

laky zsuzsi fogyas elott 1200
laky zsuzsi fogyas 02
clg etrend kiegeszito kapszula

CLG étrend-kiegészítő kapszula 3x60db

CLG gyógynövényeket tartalmazó étrendkiegészítő a testsúlycsökkentő program támogatására. CLG kapszula Nyári D...

Befor: 35.940,00 Ft
34.990,00 Ft
-950,00 Ft -3 %