Az emberi szervezet, így a tied is, tökéletes méregtelenítő mechanizmussal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a számára szükségtelen, toxikus hatású anyagoktól, hatékonyan és viszonylag gyorsan képes megszabadulni. A nemkívánatos anyagok mozgatását, kiválasztását és kivezetését az emésztőrendszer szervei, a kiválasztó szervrendszer, valamint a vér- és nyirok érrendszer végzik el, és teszik ezt minden nap, a nap minden órájában.

„Paradicsomi” és laboratóriumi körülmények között ez a mechanizmus tökéletes hatékonysággal működik. Jelenünkben sajnos a helyzet kicsit más.

A problémának alapvetően két oldala van.

Először is a toxikus terhelés minden eddiginél nagyobb. Nemkívánatos, káros anyagokkal terheljük a szervezetet, pl. a környezetszennyezés, a nagyipari élelmiszer előállítás, a tisztálkodó és kozmetikai szereink, gyógyszereink és a káros szenvedélyeink által. Tehát a kiválasztást, a toxikus anyagok semlegesítését és kivezetését végző szerveinkre és szervrendszereinkre eleve nagy nyomás nehezedik.

Ugyanakkor, a mozgásszegény életmóddal és az egyoldalú tápanyagszegény táplálkozással nem biztosítjuk a megfelelő körülményeket, eszközöket, ahhoz, hogy a legnagyobb terhelésben részesülő szerveink hatékonyan végezhessék munkájukat.

Ilyen körülmények között hiába tökéletes szervezetünk méregtelenítő mechanizmusa, az extrém terhelés és a megfelelő mennyiségű és minőségű „üzemanyag” hiányában egyszerűen képtelen hatékonyan ellátni menövekedett feladatát.

A következmény, többek között keringési problémák, fejfájás, ekcéma, pikkelysömör és egyéb bőrproblémák, valamint elhízás, emésztési gondok, levertség és általános rossz közérzet.

Fontos hogy megértsd, nem csodaszerekre van szükséged. Ne felejtsd el, az igazi csoda maga az emberi szervezet, amely mindenre képes, ha TE ellátod a megfelelő munícióval, ha lehetőségeidhez mérten igyekszel csökkenteni a rá nehezedő toxikus terhelést és olyan életmódot választasz, amelynek része a változatos rost-dús táplálkozás és rendszeres testmozgás is.

ukko meregtelenito teakeverek 140g

Ukko Méregtelenítő Teakeverék 140g

Ukko Méregtelenítő Teakeverék 140 g Az Ukko Méregtelenítő Teakeverék magas vitamin, antioxidáns és ásványi anyag ...

3.490,00 Ft

A Méregtelenítő tea rendszeres fogyasztásával, hatákonyan támogathatod azoknak a szerveknek és szervrendszereknek a munkáját, amelyek oroszlánrészt vállalnalnak a károsanyagok kiválasztásában és kivezetésében. Ne feledd, ha rendben vagy belülről, csak akkor ragyoghatsz kívülről! Ezt Te is garantáltan megtapasztalhatod, ha a Méregtelenítő teát választod társadul a mindennapokban.