A Nottevit új fejlesztése, a Skinny Sleep Collagen Night Burner csúcsminőségű természetes összetevőkkel száll harcba a súlyfelesleggel. A Naticol® tengeri kollagén mellett szabadalmaztatott japán zöld tea kivonatot is tartalmaz, amely hozzájárul a fokozott éjszakai zsírégetéshez!

nottevit collagen night burner italpor 10db

Nottevit Collagen Night Burner italpor 10db

Zsírégető zöld teát tartalmazó éjszakai kollagén komplex: a Nottevit Skinny Sleep Collagen Night Burner éjszakai tes...

4.900,00 Ft

Nottevit Collagen Night Burner italpor 10db

Zsírégető zöld teát tartalmazó éjszakai kollagén komplex: a Nottevit Skinny Sleep Collagen Night Burner éjszakai testsúlykontroll ital a magas tisztaságú, I-es típusú tengeri kollagén peptid mellett epigallokatechinben (EGCG) gazdag, koffeinmentes zöld teát is tartalmaz, amely hozzájárul a fokozott zsírégetéshez és a testzsír csökkentéséhez. C-vitamin tartalma hozzájárul a normál éjszakai kollagénképződéshez, és ezen keresztül a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához is.

A Nottevit Collagen Night Burner italpor komplexe igazán meggyőző összeállítás:

  • Erős, 2 az 1-ben hatás koffeinmentes zöld tea kivonattal és tengeri kollagénnel az éjszakai zsírégetésért és kollagén-feltöltésért
  • Különlegesen tiszta, japán zöld tea kivonata fokozza az éjszakai zsírégetést anélkül, hogy álmatlanságot okozna (koffeinmentes)
  • Tengeri kollagénje klinikailag bizonyítottan, akár 16,5%-kal csökkenti a ráncokat és feszesíti a bőrt*
  • Szent bazsalikom (tulsi) kivonata hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
  • Magas tisztaságú, mellékízmentes kollagént tartalmaz
  • Természetes eper ízű

A Nottevit Collagen Night Burner segíti:

A zsírégetést

Testsúlykontroll és zsírégetés az éjszakai pihenés alatt – az EGCG-ben gazdag, koffeinmentes Sunphenon® zöld tea kivonat hozzájárul a fokozott éjszakai zsírégetéshez és a testsúly csökkentéséhez.

A bőr megújulását

Töltsd fel tested kollagén készleteit, és segítsd a természetes kollagéntermelődést is! A Naticol® tengeri kollagén bizonyítottan** csökkenti a ráncokat akár 16.5%-kal, és hozzájárul, hogy bőrünk fiatalosabbnak tűnjön. A C-vitamin tartalma hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr normál állapotának fenntartásához.

Csúcsminőségű összetevők az éjszakai zsírégetés és kollagén-feltöltés érdekében.

Nappal mindent megteszel az alakodért és a szép bőrödért. És mi a helyzet az éjszakákkal? A Nottevit Skinny Sleep éjszakai kollagén komplex fokozza a zsírégetést és segít feltölteni tested kollagén raktárait, AMÍG ALSZOL! A csúcsminőségű természetes összetevők az éjszakai pihenés ideje alatt dolgoznak érted, a szép bőrödért és az egészséges testsúlykontrollért!

Nottevit Collagen Night Burner italpor 3x10db + Nottevit Skinny Sleep 30db

nottevit skinny sleep collagen night burner 1 havi adag

Nottevit Skinny Sleep + Collagen Night Burner 1 havi adag

Nottevit Skinny Sleep kapszula és Collagen Night Burner italpor most egy csomagban a nagyobb hatás elérése érdekében. A...

Befor: 20.090,00 Ft
19.990,00 Ft
-100,00 Ft -0 %