Rengeteg támadás érte a súlya miatt Nyári Darinka szinésznőt. Sok kommentelő azzal bántja őt, hogy nem illik a jóképű színész férje, Kiss Ernő Zsolt mellé, akivel már 18 éve vannak együtt. Az Ázsia expressz és a Jóban Rosszban sztárja nem csak a kommentelők, hanem az egészsége miatt vágott bele a diétába. A fogyókúra során eddig több mint tíz kilót adott le. A változása pedig egészen bámulatos.

Darinka hosszú ideje vívott reménytelennek tűnő harcot az évek során az alattomosan rárakódott plusz kilókkal. A túlsúly enerváltá tette és nem akarta azt sem, hogy majd később szívproblémái legyenek vagy éppen a diabétesszel gyűljön meg a baja. Ám az idő előrehaladtával a túlsúlytól egyre nehezebb megszabadulni a test hormonális változásai miatt. Érezte segítségre van szüksége a fogyókúrával, olyan segítőt választott, melynek hatóanyagai támogatják a zsírbontást, szabályozzák a zsíranyagcserét és csökkentik az étvágyat.

„Elértem azt a kort, hogy igenis az egészségemre jobban figyeljek, legyek sokkal nőiesebb. Boldogabb vagyok és nem az van, hogy megyünk valahova és akkor fél órát állok a tükörelőtt, hogy ez sem jó, az sem jó. nem szeretem nem tetszem.”

clg etrend kiegeszito kapszula 60db

CLG étrend-kiegészítő kapszula 60db

CLG gyógynövényeket tartalmazó étrendkiegészítő a testsúlycsökkentő program támogatására. CLG kapszula Ivancsic...

11.980,00 Ft

A testsúlycsökkentő innovátor összetevői segítenek az édesség iránti vágy leküzdésében és a szénhidrátok testzsírrá alakulását is megakadályozzák, valamint a normál vércukorszint visszaállítását is támogatják. Darinka rendkívül alapos minden egyes összetevőnek utánanézett. Az egyik komponens például a Földközi tenger térségéből származik. Már az ókori egyiptomiak és az indiai ájurvédikus gyógyászatban is használták májvédő, gyulladáscsökkentő erős antioxidáns hatása miatt. Márpedig a gyulladásmentes szervezet esetén lehet csak igazán eredményes egy fogyókúra.

„Az egyik hatóanyag kifejezetten a májra fókuszál: a májat védi, gyulladáscsökkentő hatása van. Amit például én előtte nem tudtam, hogy a májnak milyen fontos szerepe van akár az anyagcserében vagy akár abban hogy ne rakódjanak le a kis zsírpárnák.”

A másik komponenst a fülöp szigeteki népi gyógyászatban használták, mielőtt világszerte felkeltette a kutatók érdeklődését. Megfigyelték hogy a kivonata támogatja a testsúlycsökkentést mivel csökkenti a szervezetünkbe jutott cukrok teljes felszívódását.

„Banaba fa levele, a Fülöp szigeteken őshonos. Nem titkolt szándékom hogy egyszer csak leűljek a fa alá és megnézem élőben, hogy néz ki ez a fa. Ennek a fának a leveleit egyébként az ottani gyógyítók egy igazi kis kincsnek vagy egy nagyon fontos hatóanyagnak tartják, mert több, mint 40 aktív hatóanyag található benne.”

Aki nem látta volna a riportot, az most újranézheti.

clg etrend kiegeszito kapszula

CLG étrend-kiegészítő kapszula 2x60db

CLG gyógynövényeket tartalmazó étrendkiegészítő a testsúlycsökkentő program támogatására. CLG kapszula Nyári D...

Befor: 23.960,00 Ft
23.590,00 Ft
-370,00 Ft -2 %