2021-ben a pandémia idején, mivel a színházak zárva tartottak, Janza Kata egy igen hizlaló módját választotta annak, hogy a kreatív energiáinak eleget tegyen: sütni kezdett. És azokból a finom süteményekből, amit elkészített természetesen fogyasztott is, így a kilók felszaladtak rá. Amikor meglátta magát egy online színházi előadásban, teljesen elszörnyülködött magán, szinte rá sem ismert Önmagára. Ekkor döntötte el, hogy változtatni fog, és megpróbál lefogyni.

„Úgy éreztem, egyedül ez nem fog menni, pláne, hogy az edzésben nem vagyok ügyes, soha nem sportoltam. Egy mediterrán és trópusi gyógynövényekből készült kivonat lett végül a segítségem, amivel gyakorlatilag koplalás nélkül sikerült leadnom az első 12 kilót, vagyis körülbelül két számmal kisebb ruha kell mostanra. A benne lévő vadon termő bogyó, amit a népgyógyászat bélseprűnek is nevez, az emésztés beindításával kezdte a szervezetem nagytakarítását. Egy indiai növény hatására – amit évszázadokon keresztül rágcsáltak az őslakosok – sokkal kevesebb édes és sós ételt kívánok. Egy májvédő kivonat pedig képes gátolni az emésztőenzimeket, így az elfogyasztott étel nem tud teljesen felszívódni. Ez egy olyan hedonista alkatnak, mint amilyen én vagyok, nagy segítség”

 avatta be rajongóit a színésznő, aki büszkén mesélte, hogy már újra 38-as méretű ruhát hord, és reméli, hogy előbb-utóbb a szekrény mélyére pakolt 36-os ruháit is tudja majd hordani.
vertim etrend kiegeszito kapszula 60db

Vertim étrend-kiegészítő kapszula 60db

Gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula a testsúlycsökkentő program támogatására 60db Vertim –...

Befor: 11.990,00 Ft
11.490,00 Ft
-500,00 Ft -4 %

Mi volt Janza Kata fogyásának a titka?

Utánajártunk, hogy ezt a szép eredményt, hogy is érte el a művésznő. Az interneten hamar rátaláltunk a „csodaszerre”, arra a termékre amitől sikerült megszabadulnia a felesleges kilóktól. A Vertim kapszulának köszönhette, hogy a pandémia alatt felszedet súlyfeleslegtől megszabaduljon.

A Vertim kapszula egyik összetevője az a vadon termő bogyó, amit a népgyógyászat bélseprűnek is nevez.

Fontos megjegyezni, hogy minden embernek eltérő testi adottságai és igényei vannak, így egy adott módszer vagy diéta nem feltétlenül működik mindenki számára.

vertim etrend kiegeszito kapszula

Vertim étrend-kiegészítő kapszula 3x60db

Gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula a testsúlycsökkentő program támogatására 3x60 db Vertim ...

Befor: 35.970,00 Ft
34.290,00 Ft
-1.680,00 Ft -5 %