Ábrahám Edit is sokat dolgozott magán: két hónap alatt 8 kilót fogyott, ruhamérete kettővel lett kisebb egy testsúlycsökkentő Mátrix segítségével.
Az elején ez természetesen nem könnyű, ezért jó ez a receptúra mert átsegít Azon azon az édesség vágyon azon az éhségérzeten.
Én azért fiatal korom óta odafigyeltem erre, hogy amikor egy kicsit úgy elszaladt a testsúlyom, akkor mindig időben leállítottam magamat, és egy kis fogyókúrára fogtam magamat.
Persze mint ahogy az a legtöbbünkkel megesik, néha ő is elengedi magát.
Így történt ez a tavalyi évvégén, amikor a kilók szinte észrevétlenül húztak fel rá.
Sokkal több édességet ettem, többet ültem a tévé előtt, filmeket néztem vagy sorozatokat. Volt olyan, hogy még este kilenckor is egy marék valamilyen mag, sütemények. Hétvégéken nagyon sokszor a családommal együtt étkezem és akkor az ember valahogy amikor társaságban eszik, akkor sokkal többet eszik.
Edit hiába kapott észbe, a baj már megtörtént. Elkezdte keresni a megoldást, amit végül a szerencsének is köszönhet.
Ha ezt tovább így megy akkor már gurítani kell és akkor ha azt mondtam hogy ezt nem szeretném. Emlékszem hogy egy pár hónapja színházban megláttam a Nádas Gyuri feleségét a Zsuzsát. Néztem hogy neki új pasija van? Ez egy sovány ember, közelebb mentem is észrevettem hogy atyaisten ez a Nádas Gyuri.
Na de ennyire sovány? Kérdeztem hogy mit csináltál magaddal, hogy fogytál ilyen szépen le? És elmondta hogy egy nagyon jó kis receptúrát használt.
Nádas György elmesélte 25 kilós fogyásának történetét, és azt is elárulta milyen összetevőkből áll a gyógynövény extraktum, amely önkínzó koplalás nélkül pörgeti fel az anyagcserét. A módszer azért is nyerte el Edit tetszését mert a színésznő odafigyel rá hogy csakis természetes anyagokat juttasson a szervezetébe. A testsúlycsökkentő Mátrix pedig kizárólag az ősi népi gyógyászatban használt növények kivonatát tartalmazza, az egyik közülük egy egzotikus anyagcsere fokozó.
Úgy működik mint egy méregtelenítő bél seprű, ami teljesen kitakarítja a szervezetet, és az összes méreganyagtól megszabadítja az embert.
A diéta csak gyulladásmentes szervezet esetén lesz sikeres, ezért szükséges a máj méregtelenítése is.
Egy májvédő hatású növény, zöldség és nagyon komolyan méregteleníti a szervezetet. Tehát aki ezt fogyasztja, az biztos lehet abban, hogy szép karcsú lesz.
Editnek a kúra hatására nem kellett erőszakkal lemondani az édességekről, ugyanis már nem kívánta azokat, ahogy a szénhidrátban gazdag tortákat sem. Pedig korábban ezek voltak a gyengéi.
Sóvárgását a cukor gyilkos néven emlegetett összetevő szüntette meg.
Gurmár nevű növénynek a levele amit Indiában fogyasztottak és még a mai napig is fogyasztják hiszen nagyon szegények ott az emberek nincs pénzük ennivalóra És ez nagyon nagy mértékben csökkenti az étvágyat. Különös tekintettel az édességre való vágyakozás vagy sóvárgást.
A színésznő mindig is sokat mozgott sportolt de ennek ellenére gyakran gyűlt meg a baja kilókkal. Ezért is ragadta meg figyelmét egy másik komponens.
Idézőjelben: egészséges doppingszer, amit a sportolónők akkor használnak, amikor verseny előtt hirtelen nagyon gyorsan le kell hogy fogyjanak. Ez felpörgeti az anyagcserét és nagyon szépen le tudják adni azt a fölösleget amit a verseny előtt nekik le kell adniuk.
Edit másokat is szeretne motiválni mert hisz benne, hogy a fogyás nemcsak testileg de lelkileg is formál.
Nagyon nagyon fontos hogy az ember odafigyeljen magára és amikor kigyullad az a piros lámpa akkor tudjon visszafordulni. Hiszen nagyon nagyon sok függ attól hogy az embernek ha van önbizalma, akkor jól tud teljesíteni az életben.

vertim etrend kiegeszito kapszula 60db

Vertim étrend-kiegészítő kapszula 60db

Gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula a testsúlycsökkentő program támogatására 60db Vertim –...

Befor: 11.990,00 Ft
11.490,00 Ft
-500,00 Ft -4 %

Ábrahám Edit fantasztikus fogyásáról készült videó

https://tv2play.hu/tenyek_plusz/tenyek_plusz_adas_2023__november_20__hetfo

vertim etrend kiegeszito kapszula

Vertim étrend-kiegészítő kapszula 3x60db

Gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula a testsúlycsökkentő program támogatására 3x60 db Vertim ...

Befor: 35.970,00 Ft
34.290,00 Ft
-1.680,00 Ft -5 %