Ezt kell tennie, hogy színpadra tudjon állni

Hónapokon át kínzó fájdalmakkal élt együtt Bódi Margó. Az utóbbi időben már járni is alig tudott, de halogatta az orvosi vizsgálatokat. Végül csak rászánta magát és elment az orvoshoz, így derült ki, hogy kínjait komoly ízületi gyulladás okozza. A betegség valósággal lebénította az azelőtt kimondottan aktív mulatós sztárt.

 Lilike, az unokám attól félt, hogy ‘kidurran a mama lába’, akkora lett a jobb térdem. A lábaim iszonyatosan sajogtak, felvizesedtek. Végül elmentem orvoshoz, minden féle vizsgálatokra jártam, a CT pedig nem is akármilyen gyulladást mutatott ki – mesélte Margó a Story magazinnak. – A szervezetem bosszút állt rajtam azért, mert túlhajtottam magam, és nem figyeltem a jelekre – folytatta az énekesnő, aki a fájdalom miatt a mozgást is elhanyagolta, emiatt pluszkilók is felszaladtak rá, ezért teljesen elvesztette addigi pörgős, fitt önmagát.

– Rettegek a tűtől, az injekciótól, inkább tűröm a fájdalmat… – vallotta be Margó, aki ezt elkerülendő a néhány hónappal hasonló bajokkal küzdő Balázs Klári csodaszerét próbálta ki. És bevált. – Bár nyoma sincs a tüneteknek, de azért továbbra is szedem, mert színpadra kell állnom, nem akarok visszaesni.

Forrás: https://blikkruzs.blikk.hu/

leviola etrend kiegeszito kapszula 90 db

LeViola© étrend-kiegészítő kapszula 90 db

LeViola© Gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula 90 db LeViola az ízületek doktora Oszvald Marika, ...

9.990,00 Ft